10

285 27 10
                                    

Stil sta ik in de keuken te koken, nog steeds in shock van wat er net allemaal is gebeurt. Jai is zijn spullen aan het opruimen. Jai en ik stonden wel uren voor zijn huis en het enigste wat ik kon doen was huilen. Jai troosde me alsof ik iets heftigs had meegemaakt terwijl hij de persoon was die ik zo'n verschrikkelijke situatie moest leven. Toen ik eindelijk was gestopt met huilen zijn we met de 2 dozen en 3 tassen naar mijn huis gelopen. Al zijn spullen hadden we mee, echt alles. Het deed me nog meer pijn om te zien dat dit de enigste spullen waren die Jai gelukkig maakte en maar had. Tijdens de route naar huis zeiden we niks en ik ging na wat ik allemaal wel niet voor onzin spullen had. 1000 kookboeken die ik niet gebruik. 5 opladers omdat ik de andere steeds kwijt raak. 4 verschillende dekens. voor elk gerecht een andere pan. kleine frutseltjes aan de muur. Ow en niet te vergeten al die verjaardags en kerstkaarten waar ik een kast mee vol heb hangen. Krijgt hij ooit wel kaarten?... Wanneer zou hij jarig zijn?... Dan word ik opeens stevig vast gepakt bij mijn heupen en voel ik een kus in mijn nek. Ik schrik en Jai lacht. " Waar dacht je aan?" Ik draai me om. " Ik dacht aan alle onzin spullen die ik heb, toen kwam ik bij mn kerst en verjaardags kaarten en begon me af te vragen wanneer jij jarig bent!" Zeg ik blij. Jai begint bezorgt te kijken " Mijn verjaardag gaan we niet vieren, hoe graag ik het ook wil. En ik ben ook niet hier.... Niet bij jou oke." Ik knik en kijk verward. " Op mijn verjaardag is Lisanne sterker en erger..." Ik knik begrijpelijk " Dus wil je zo ver mogelijk weg zijn van iedereen... dat begrijp ik, en probleem opgelost dan vieren we je verjaardag een paar dagen eerder." Jai lacht lief. " Mijn laatste verjaardag dat we het vierde was toen ik 8 werd toen leefde Lisanne nog.." Meteen knuffel ik Jai, ik vind alles zo zielig voor hem en ik ga hem helpne een betere toekomst te krijgen. Een toekomst met mij. Snel draai ik me weer om en kook verder. klachend voel ik een kus in me nek " ik wou je ne een kus geven" Ik giechel " nawh cutie, super lief van je maar ik wil niet dat het eten verbrand." Dan voel ik heel veel kusjes in mijn nek en fluisterd Jai. " ik wil je". Ik slik, we hebben nog maar kort en.... " Ik weet dat ik snel ga Hope... Maar het voelt goed door jou wil ik mijn maagdelijkheid verliezen." Geschrokken draai ik me om. " Je bent nog maagd?!.... Maar je bent 21 jaar..." Jai kijkt naar de grond. " Ja want Lisanne jaagt iedereen weg." Ik zet het ga uit en ga voor Jai staan. Hij glimlacht en ik begin hem heftig te zoenen. Jai tilt me op en loopt naar mijn bed. " Je wilt het zeker weten he?" Jai knikt en voorzichtig begint hij mijn blouse los te maken. " Jij toch ook Hope?.." Ik Glimlach en geef hem een zoen.

Hijgend laat Jai zich naast me vallen en ik giechel. " wow..... dit was.... wow" Hoor ik uit Jai zijn mond komen. Ik kruip op hem en kust hem lief. " Jij was wow Jai." Jai zijn wangen beginnen rood de kleuren. " Stop Hope voordat ik je ga kietelen." " Oke ik stop al" Snel kust ik Jai en leg mijn hoofd op zijn borstkast. Meteen voel ik Jai mijn rug lief aaien. Ik glimlach. " Blijf maar lief liggen ik kook wel verder." Voorzichtig ga ik zitten en doe mijn nachtjapon aan. Maar voor ik kan opstaam word ik weer naar achter getrokken. " We bestellen pizza, ik betaal het terug zodra ik geld heb. Jij blijft even lief liggen hier bij mij, want dat is veel gezelliger!" Ik knik en geef Jai een kus. Dan pak ik mijn mobiel en bel de pizzazaak weer. Echt meekrijgen wat er aan de andere kant van de telefoon gezegd word lukt me niet want Jai zit mijn hele nek onder de kusjes te drukken wat mij enorm afleid. Snel hang ik op en druk mijn lippen op die van Jai. " doe me dat nooit meer aan oke, ik was zo afgeleid dat ik de persoon aan de telefoon niet meer hoorde." Jai begint te lachen. " Plan gelukt." Alsof ik boos ben ga ik op hem zitten en kijk hem boos aan. Jai lacht nu nog harder. " haha jij kan dus echt niet doen alsof je boos bent." Dan sla ik Jai zacht op zijn schouder en Jai stopt meteen met lachen. "Zit mevrouwtje me nou te slaan? Dat mag tocht niet." Ik knik schattig en voor ik het weet lig ik weer onder Jai en kijk ik kort in zijn prachtige ogen voordat zijn lippen op de mijne belanden. De bel gaat en Jai wilt opstaan. Lachend duw ik Jai terug. " Blijf liggen jij draagt geen kleren." Jai lacht. " Lekker toch" Ik schud lachend en stap uit bed. Dan word ik aan mijn hand vast gepakt. " Maar jij draagt een sexy nachtjapon straks word je verkracht..." Ik bedenk me geen moment en laat me weer in bed vallen. " hup opschieten voordat onze pizza's weg zijn". Meteen staat Jai op en trekt hij zijn onderbroek aan terwijl ik van mijn mooie uitzicht geniet.

Ik zet de film uit en kus Jai. " Ik hou van je Hope, Ik laat je nooit meer gaan. Als iemand je ook iets aan doet, roep me en ik ben er voor je." Ik knik en leg me neer op Jai zn borstkast. Wat hou ik toch van deze jongen... Demoon of niet hier word ik later oud mee.

~
hee normaal doe ik dit niet want eigenlijk vind ik dit deel van schrijven onzin en t verpest de magie van het boek! Maar ik heb een paar belangrijke dingen
1. Zien jullie de media beelden die ik bovenin plaats? Ik zelf niet namelijk
2. Als je het een goed boek vind deel t met je vrienden dat ze t lezen... Ik heb teweinig lezers ( maar 10 per hoofdstuk....)
3. wat vind jij van Jai en Hope??

Oke dit was t dan ow en als jullie willen dat ik deze verhaaltjes over mezelf wel ga doen tell me dan doe ik het speciaal voor jullie guys

Fall† bbraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu