5

333 28 1
                                    

Langzaam word ik wakker van teveel kusjes over mijn hele gezicht. Ik zucht " Jai laat me slapen" Maar inplaats van dat Jai stopt met kussen geeft ie me een zuigzoen in m'n nek. " Jai STOP ik heb al niet goed kunnen slapen door die Lisanne van jou." Geërgerd draai ik me om en voel ik weer een pijnscheut door mijn arm. Ik open mijn ogen en zie dat mijn hele arm blauw is. "Ik kan er niks aan doen dat Lisanne me lastig viel hoor!" Scheeuwt Jai dan huilend. " Jawel want als jij met je gestoorde kop Lisanne niet had bedacht was m'n arm niet blauw en had ik gewoon kunnen slapen!!" Maar na dat ik het gezegd heb heb ik meteen spijt. Want zonder dat Jai nog wat zegt stapt hij m'n bed uit en loopt hij weg. Zo snel als ik kan stap ik uit mijn bed en ren Jai achterna maar hij is al nergens meer te bekennen. Trillend pak ik mijn mobiel en bel jai, geen gehoor. Ik ren naar boven en kleed me aan. Ik moet en zal Jai vinden.

Al 2 uur lang loop ik te zoeken naar Jai en nog steeds kan ik hem nergens vinden. Angstig kijk ik om me heen, want dit is niet de soort buurt waar je me in zou kunnen verwachten. Dan opeens hoor ik gefluit en komen er twee best goed uitziende nederlandse jongens op me af. De een met een kuif en de andere met best wel lang haar. " Wat moet dit meisje hier" zegt de gene met de kuif waarop de ander reageert " het is veel te gevaarlijk voor zo'n prinsesje". Ik kijk ze bitchie aan want hier heb ik dus echt geen zin in. Ik ben hier voor Jai en niet voor flirts. " Ik ben Kaj en dat is Samuel" zegt de gene met de kuif. Mooi nu moet ik ook mijn naam gaan zeggen uch. " Mijn naam is Hope maar als jullie me niet kwalijk nemen ik zoek iemand" Ik duw de jongens aan de kant en wil doorlopen maar Samuel pakt mijn hand vast. " Wie zoek je? Misschien kunnen we je helpen?" Ik zucht en zeg " Jai, Jai wowor... Ik weet niet of jullie hem kennen maar t is nog al dringend" Kaj begint te lachen " Meis toch.. Je wilt naar Jai? Je weet dat hij gestoord is en 2 jaar geleden uit een gestigd is gekomen?" Ik kijk Samuel aan die knikt. " Sorry Hope Kaj spreekt de waarheid" Ik knik " Maar toch wil ik dat jullie me erheen brengen!" Zeg ik vast beraden. Samuel kijkt Kaj vragend aan en als Kaj knikt zegt Samuel" Vooruit dan omdat je zo knap bent" Ik zucht en kijk voor me uit. Als Jai maar niks geks heeft gedaan. Samuel pakt mijn hand weg die ik net zo hard weer weg trek. " Sorry ben al bezet." Kaj kijkt me met grote ogen aan " Toch nie door die gestoorde he?! Want dan hou ik je tegen" Ik moet en zal naar Jai gaan dus moet ik dan liegen?.. Ik schud " Nee, Jai is gewoon een kennis" Kaj zucht opgelucht terwijl Samuel mijn hand los laat.
Kaj en Samuel zeggen waar ik moet zijn en ik begin de route.
"Links af, lang recht door lopen, weer links en dan het verschrikkelijke huis" Had Samuel gezegd. Maar omdat hun het niet zo op Jai hebben zouden ze dat ook wel overdreven hebben. Eindelijk sta ik op de plek en ik schrik. Een groot vervallen zwarte huis komt in mijn zicht. Overal zijn grote hout splinters te zien. Voor de deur staan een aantal Vuilniszakken naast de postbak die half op de grond ligt, en hoe dichter ik bij het huis kom hoe erger het word. Als ik zie dat de deur half open staat begin ik te rennen. Als ik bijna bij de deur ben moet ik bijna overgeven van de stank en stop ik met rennen. Voorzichtig duw ik de deur iets verder open zonder de schimmel aan te raken. " Jai?.." Geen reactie. Ik doe een stap naar binnen en de vloer begint te kraken. Een zuchtje wint komt mijn kant op en voorzichtig zet ik een paar stappen meer. "Jai ik ben t Hope.. Het spijt me ik was nog te moe" Langzaam loop ik verder. " jai?.." En op dat moment schrik ik me dood. Jai ligt bewusteloos in de keuken met bebloedde armen en een klein mesje naast hem

Fall† bbraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu