2

504 31 1
                                    

Buiten adem kom ik aan bij het restaurant. Als ik er nog maar uit zie. Snel kijk ik in het raam en controleer of alles nog goed zit, spuit ik snel deodorant op en loop naar de ingang. "Jij moet Hope zijn" zegt een van de knapste mensen op de wereld. Ik kijk naar de grond en knik. Dan voel ik een hand de mijne pakken "Ik ben Jai! maar dat had je vast al in de gaten" zegt hij dan super blij. Ik kijk op en kijk precies in zijn ogen, z'n wonderschone ogen die me helemaal in bezet nemen. Nu al terwijl ik hem nog niet eens ken. Hij kijkt me lachend aan "je bent nog mooier dan op de foto's Hope" en weer tovert hij een glimlach op mijn gezicht. "zullen we naar binnen gaan krijg het koud" zeg ik om snel van onderwerp te veranderen. Ik wil niet veranderen in een tomaat. Jai knikt "is goed ik begin zelf honger te krijgen". Terwijl ik weg wil lopen word ik tegen gehouden door Jai die mijn hand nog vast heeft en kijkt hij me intiem aan. gosh zijn ogen, en zijn uitstraling ze trekken me helemaal naar hem toe. Op een of andere manier heeft Jai me nu al in zijn macht terwijl ik hem nog niet eens ken. Ongemakkelijk kijkt Jai weg en krijg ik door dat ik aan het staren was. "so sorry.. maar je ogen ik..." Jai glimlacht lief "maakt niet uit hoor ik wel vaker, kom". Samen lopen we hand in hand, terwijl we vrijwel onbekend voor elkaar zijn het restaurant en veel mensen kijken ons aan alsof er iets bijzonders met ons aan de hand is. Dan staan we stil voor een mooie gedekte tafel. " Ga zitten Hope" zegt Jai terwijl hij een stoel iets naar achter zet. Ik knikt en ga zitten en voel een hand zacht over mn rug strelen.

" Mooie tafel, waarom heb je dit geregeld?" Ik kijk Jai vragend aan. " Je bent bijzonder Hope daarom, en ik date nooit dus moet je er iets bijzonders van maken". Ik bloos " Nooit een date? Je had tinder...." Jai lacht ongemakkelijk " Ik ben al jaren single, m'n vrienden hadden me Tinder aangeraden. en toen kwam ik jou tegen". Hij is net zi als mij... Lang single en met twijfel tinder nemen omg. Snel pak ik de menu kaart en hou hem voor mijn hoofd terwijl ik zo rood word als een tomaat. dan voel ik dat de menu kaart iets naar beneden word geduwd met een hand " zo kan ik je wat beter zien". ik glimlach ongemakkelijk en hou mijn ogen op de menu kaart, aankijken nee dat durf ik echt niet. Dan komt de ober eraan " wat willen jullie hebben?"

> derest van de avond was super gezellig, we lachte veel en ik begon al vlinders te voelen. Hij was gezellig en ik voelde me bij hem op gemak. Hij begreep me zoals ik was en ik hem<

" Het was leuk" zeg ik terwijl we de bios uit lopen. " ja super leuk" zegt Jai terwijl hij m'n hand vast pakt. Samen lopen we iets verder weg. Dan sta ik stil " Jai ik wil graag nog een keer met je afspreken" Jai kijkt op met grote ogen en wordt een beetje wit. fuck hij vod t niet leuk. " Het lijkt me heel leuk Hope.... maar weet je zeker dat je het wilt?" " Ja hoezo niet t was super leuk en ik begin je leuk te vinden" Jai glimlacht " Ik jou ook Hope, maar ik ben niet makkelijk... ik heb een aantal problemen, grote problemen" Terwijl Jai dat zegt zie ik hem moeilijk kijken. " Wat die problemen ook zijn en als je me in je leven laat wil ik ze net jou aangaan en ze met je oplossen." Zonder erbij na te denken leg ik mijn hand op zijn wang en aai ik hem zachtjes. Jai glimlacht zwak " Je bent zo lief maar ook zo naief. Ik kan je niet tegen houden me niet te helpen maar het word niet makkelijk Hope echt niet." Ik kijk hem lief aan " Je kan me inderdaad niet tegen houden Jai" En op dat moment voel ik zijn lippen lief op die van mij.

Fall† bbraveWhere stories live. Discover now