14

264 23 1
                                    

Lief geeft Jai me een kus. " Ik moet gaan, het is al 11 uur en de zuster zei al 2 uur geleden dat ik weg moest." Ik knik en trekt een pruillip. " Jammer, het idee dat je zo weg bent zorgt er al voor dat ik je ga missen." Jai glimlacht cute en geeft me weer een kus. " Sorry prinses maar ik ga hier niet slapen, je weet waarom." Ik knik en druk mijn lippen op die van Jai. Dan opeens horen we een gekuch en zie ik Dioni staan waardoor mijn gezicht begint rood te worden. " Hope ik kom je medicatie vervangen." Jai kijkt op en kijkt boos naar Dioni "Als ik merk dat het gif is ga je eraan." Dioni schud lachend zijn hoofd. " Natuurlijk is dit geen gif, ik wil Hope niet doden." Dan zie ik Dioni me een knipoog geven en kijk ik snel weg. Jai kust me en loopt naar de deur. " Schat ik ga voordat we problemen krijgen!" Ik giechel. " Doei Jaitje." Jai loopt weg en Dioni gaat naast me zitten. " Je kuste lekker." Ik bloos en kijk weg, hij moet echt stoppen ik heb Jai al. " Wat zie je toch in Jai?... Wat heeft hij wat ik niet heb?... Hope vertel het me." Ik kijk geërgerd op en zucht. " Dioni je bent mijn dokter. Dit kan niet en dit wil ik niet." Dioni zijn gezicht vormt een schuine glimlah. " Correctie ik ben dokter in opleiding en volgens die kus wou je wel." Snel draai ik me om en begin te praten. " Ik was zwak alles deed pijn en je bent best wel sterk, ik kon je niet weg duwen." Dioni begint te lachen. " Ik hield je niet vast?" Ik zucht en kijk Dioni weer aan. Zonder erbij na te denken druk ik mijn lippen op de zijne. Waar the fuck ben ik mee bezig schiet er door mijn hoofd. Maar inplaats van dat ik stop open ik mijn mond en belanden we in een tongzoen.
Ik stop met zoenen en meteen lopen de tranen over mijn wangen. Wat heb ik gedaan?! " Hope stil maar, ik ga Jai niks zeggen.... Sttt." Ik wil alleen zijn maar inplaats daarvan voel ik Dioni zijn armen om me heen slaan. " Dioni.... wil je gaan?" Ik voel Dioni knikken en langzaam staat hij op en verlaat hij de kamer. Voorzichtig wrijf ik mijn tranen weg en drink in een keer het biertje wat ik van Jai had gekregen op. Het was dan wel 0,0% alcohol want alcohol is verboden in deze situatie maar het helpt me toch om alles te vergeten. Ik moest gewoon de smaak van Dioni weg hebben en mijn hoofd verzetten. Dan word ik opeens gebeld. Ik pak mijn mobiel en zie dat het jai is
( J= jai en H = hope ( maar dat lijkt me logish))

J: babe!! I missed you
Ik giechel
H: Ik mis jou ook afhaal chineesje van me
J: let op je woorden jij! Ik ben een Indonees geen chinees.
Een giechel verlaat zijn mond wat mij doet grinniken
J: wat moet je nou weer grinniken?
H: gewoon je giechel zo cute
Jai lacht
J: stiekem ben ik gewoon helemaal cute.
H: hmm daar zit een kleine kern van waarheid in, maar dan ook een hele kleine wowor.
J: ow echt waar als ik naar je toe kon had ik je helemaal dood geknuffeld.

Weer verlaat een giechel mijn mond.
J: maar ik moet gaan schat je bad is bijna aan het overstromen.
H: ga je nou in mijn bad zitten zonder toestemming dat kan hier hoor Jaitje
Jai lacht
J: ja poedelnaakt nog wel
H: oeh
J: maar ik moet echt gaan doei schat

En voor ik wat terug kan zeggen hangt Jai al op waardoor een zucht mijn mond verlaat. Ik leg mijn mobiel op de oplader en klik voorzichtig de lamp uit.
Al snel licht mijn hele kamer alweer op door mijn mobiel omdat ik een bericht heb gekregen. zuchtend pak ik mijn mobiel en al snel krijg ik een glimlach als ik zie dat Jai me een foto heeft gestuurd. Snel open ik de foto en krijg ik een foto te zien van Jai in bad met een baard van shuim en een grote sixpack. Ik lach en stuur snel terug; gek kind ben je toch ook haha love you indotje van me x
Lachend leg ik mijn mobiel weer neer en al snel val ik in slaap.

Dan voel ik opeens een kus op mijn lippen. Ik open mijn ogen en zie Jai. Ook zie ik dat het nog pikke donker is en als ik Jai goed bekijk zie ik dat hij helemaal onder de wonden zit in zijn gezicht.
" Jai wat is er gebeurt?!"
Jai begint te huilen.
"Lisanne... Ze probeerde mij te vermoorden... ik ben zo bang Hope, sorry ik moest je even zien."
Ik knik en doe mijn deken iets open zodat Jai bij me kan komen liggen wat hij dan ook meteen doet. " Jai sttt morgen bellen we de demoonverdrijver en beginnen we aan de sessies oke.. we komen hier wel uit." Jai knikt en legt zijn hoofd op mijn borsten. Ik lach. " Jai hoezo mijn borsten? Ik..." Jai grinnikt " dat ligt lekker daarom." Ik knik en ga zijn haren aaien. " Ga maar lekker slapen Jai." Voor ik het weet hoor ik een zacht gesnurk onder me vandaan komen en ik giechel zacht. En ook snel val ik weer in slaap.

" Hope? Waarom is Jai hier? Hij was toch weg gegaan vanacht." Ik open mijn ogen en zie Dioni met een bosje bloemen voor me staan. " Problemen, dus hij kwam terug" zeg ik zacht. Dioni knikt en drukt kort zn lippen op die van mij die ik meteen weg druk. " Dioni, nee ik heb Jai." Dioni lacht ontschuldig en legt de bloemen neer. " Tot straks, ik moet nu werken doei babe." Ik zucht en kijk Dioni dodelijk aan. Ik ben zijn babe niet maar die van Jai en ook al ben ik 2 keer de fout in gegaan door hem te zoenen. Het gaat nooit meer gebeuren want ik hou van Jai. Het waren stomme vergissingen waar ik nog super veel spijt van heb. Dan word ik uit mijn gedachten gehaalt door Jai die langzaam beweegt. Ik kijk op en zie dat hij zijn ogen open heeft. " Hi schat, lekker geslapen?" Jai knikt schattig en drukt een kus op mijn lippen. " Super lekker! Wat slapen jou borsten lekker zeg!" Ik giechel en bloost terwijl Jai me weer kust.

Fall† bbraveOù les histoires vivent. Découvrez maintenant