Despre Anime

3.6K 195 35
                                    

"ANIME are not CARTOON!! You idiot!" -replica gasita in multe quote de pe net.

Este adevarat! Anime-ul nu are nicio legatura cu desenele animate(cartoon-urile)!! CHIAR NICI-O LEGATURA!

De stiut!

Anime: 1# un stil de animație care are originea și este încă puternic centrat în Japonia. Cuvântul "anime" se bazează pe pronunția japoneză a cuvântului american "de animație."

Stereotipul stilului anime sunt personaje cu ochi mari, stiluri de păr foarte colorate si exotice, proportii corporale exagerate si lipsa detaliilor amanuntite ce definesc anumite parti ale corpului.

ex.: lipsa trasaturilor nasului, lucru care duce si inexistenta lui, uneori; lipsa 'arcelor' irisului sau numarul mic care doar defineste o culoare diferita a acestuia adaugata pt un efect estetic usor fictional.

Deși peste 95% din anime nu are nimic neortodox in el, exista idioti care cred ca anime este întotdeauna o formă de pronografie interzicand-o!

2# (pentru creiere mai lenese) anime-ul este desenul animat al japonezului si nu are nici-o legatura cu cartoon-urile e pe minimax, cartoon network sau mai stiu ce post pt. copii.

Genuri de Anime sau Anime Genres:

+ ecchi

+ shojo

+ shojo-ai

+ shonen

+ shonen-ai

+ mecha

+ hentai

+ harem

( * probabil sunt mai multe dar eu pe astea le stiu * )

La care sunt adaugate si alte clasificari:

- facute oriunde in lume: school; drama; comedy; military; sport; fantasy; game; horror (sau Gore); action; adventure (time- *joke*); parody; SF; martial art; romance (sau bromance- dragoste intre frati); kids; magic; muzical; historical; super power; thriller ... etc.

SAU ... - facute in fuctie de personaje:vampire; demons; fairy; samurai; ghoust ... etc.

Un lucru important ce trebuie retinut din toate aste:

ANIME ARE NOT CARTOONS!!!!!

Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Where stories live. Discover now