Noragami

443 31 3
                                    

Pentru ca sunt o nesimtita incurabile, abia acum am decis ca e cazul sa indeplinesc dorinta unui friend care ma rugat acum...o saptaman si jumate?...sa pun un cap cu Noragami. . . Someone please kill me for my laziness and arrogance and... and... fu*k this!....toooooo maaaannyyyy eeeeexxxxcccuuussseeees!!!!!

Revenind...

Nume alternative:  _

Gen: Adventure, Action, Supernatural, Shounen

Tip: serial TV

Age Rating: ~va vine sau nu sa credeti daaarrr~ for EVERYONE!!!

Limba: japoneza cu diferite sub sau dub

Sezoane: 1 (***vezi nota de subsol***)

Ep/ses: 12 + 2 OVA

Mic rezumat informativ:

Yato...personajul principal....doreste sa-si faca propriul shrine (altar) si sa fie recunoscut ca si un God (sti ce inseamna). El tot isi imparte numarul de telefon la oameni si le spune ca in schimbul valutei de 5-yen ii va ajuta.

Hiyori...celalalt personaj princilal.... fata unei famili respectabile, aproape ca a murit intr-un accident din trafic dar a fost salvata de Yato. Aceasta 'salvare' a transformato intr-o Hanyou, o persoana a carui suflet  poate sa-si paraseasca trupul. Ea ajunge sa lucreze cu Yato.

Yukine...alt personaj principal... este un baiat gasit de Yato si care a devenit un Regalia, o "comoara sacra" care poate fi folosita de un God  in lupte ca arme.

Cei trei (muschetari)se lupta cu tot felul de ciudatenii care aduc prejudicii umane pentru ca trecutul intunetic al lui Yato sa fie treptat scos la lumina.

'Nota de subsol' . . . 

Asadar si prin U mare... la descriere am pus doar un ses...pt ca cel de-al doilea apare luna asta . . . Octombrica e lin de anime-uri noi abia lansate! Detalii in cap urmator...

Tot ce mai pot sa spun e ca imi pare rau de pauzele aste aaatttaaaat de lungi....dar  pt ca scoala si pt ca eu este inca eleva....

Pana data viitoare:

Kisu e mata ne mina!


Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Where stories live. Discover now