"Specialista" in yaoi

1.6K 85 27
                                    

Am decis sa fac un capitol special rezervat lui Y-A-O-I, pentru ca stiu ca va place! Va place yaoi! Va uitati la el! Va place, hai ca stiu!

Revenind...

Azi vom avea o lectie speciala cu doamna Sweet_Nightmares, "specialista" in yaoi si o fujoshi incurabila. LET'S DO IT!!!!

Yaoi:

de asemenea, cunoscut sub numele de "Boys Love" ( BL ) , este un gen japonez de media fictiv concentrându-se pe relații romantice sau sexuale între personaje masculine , care vizează un public feminin si, de obicei, este creat de autori de sex feminin . Deși Yaoi vizează în primul rând un public feminin , genul atrage , de asemenea, unii cititori de sex masculin ; cu toate acestea , manga vizează un public masculin gay ( Bara ) ce este considerat un gen separat . Yaoi este, pe scurtaturi, gay porn.

Bara:

considerat un subgen de seijin ( erotica bărbaților ) pentru barbati homosexuali , bara seamănă mai mult manga pentru bărbați ( Seinen ), decât manga scrise pentru cititorii de sex feminin ( shōjo / Josei ) .

Relatia Yaoi este, de regula, formata din seme si uke. Exista si cazuri mai deosebite(al drequ de perverse) in care sunt un seme, un uke si un uke-seme(ala care si face si suporta -pe romaneasca).

Seme:

partenerul dominant intr-un Yaoi, în anime shonen-ai și manga , doujinshi și fanfiction. Seme este de multe ori ( dar nu întotdeauna ) mai in varsta decat uke-ul sau, mai frumos, mai bine lucrat, mai misterios, indiscret, dur si convingator, si absolut seeeeeeeeeeexxxxyyyyyyyyyy... (nosebleeding).

Uke:

din japoneză, verbul " ukeru " (a primi ), este (in anime, manga, fanfiction s.a.m.d.) denumirea partenerului dominat in relatia Yaoi. In general, el este mai slab si usor de manipulat, fiind mai mic in ani decat seme-ul, mai dragur, sincer, inocent, rusinos, deschis, sensibil, emotiv si, in unele cazuri, increzut, incapatanat si ingamfat refuzand relatia dintre el si seme-ul care intr-un final il stapaneste si-i schimba complet personalitatea.

Fujoshi si Fudashi:

persoane corupte de YAOI care se hranesc cu eroticismul acestui gen prin anime, manga, fanfic, fanart etc. . . . Just kidding! Adevarata definitie este in capitolele anterioare dar nici cea de acum nu este rea. Adica, este adevarata! Intr-o oarecare masura, of course!

Lemon moment:

este cea mai fierbinte (perversa, sexy, erotica) scena dintr-un anime, manga ( s.a.m.d.) in care personajele sunt in plin extaz si care creaza nenumarate hemoragii nazale care nu se mai opresc pana nu se termina secventa respectiva.

REPET!!! Momentul Lemon nu este numai pentru yaoi! Pricepu-t-ai? ( sau cum s-o scrie)

Acum! Ce faci cand parinti te prind vizionand/citind yaoi?

1. Stai ca prost(proasta) si te holbezi la pocker face-ul pe care l-au facut cand te-au prins.

2. Te ascunzi repede, desi este prea tarziu.

3. Te prefaci ca totul este normal fiind ceva de genu:

Mom & Dad: Ce faci acolo?

le Tu: Ma uit/Citesc yaoi.

Mom & Dad: ... Siiii... Ce-i y-a-o-i asta?

le Tu: Uuuuhhmmmmmm.... Young Academics On Ice...?

Mom & Dad: Ok! Sa te distrezi!!!

le Tu in minte: Asa am sa fac! Crede-ma! ( * ̄▽ ̄ *) hihihi!

Eu ma regasesc la numarul 2. Voi?

Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Where stories live. Discover now