Surprize si Noutati

172 15 0
                                    

Inainte de a incepe cu obiceiul meu neastamparat in care (ca de fiecare data) laud cat de plina de surprize este luna Octombrica... de data asta Luna asta aduce si ceva mai special. Si prin asta, ma refet la faptul ca pe data de 4 Octombrie am primit ceva ce mi-am dorit de foarte mult timp.

Exact bitches!!! I got a graphic tablet! FUCKING HELLA YES!!!! Tableta este un Wacome INTUOS Comic Creative Pen & Touch Small Tablet care pot spune ca a fost achizitionata la un pret destul de convenabil pentru o marca destul de cunoscuta

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Exact bitches!!! I got a graphic tablet! FUCKING HELLA YES!!!! Tableta este un Wacome INTUOS Comic Creative Pen & Touch Small Tablet care pot spune ca a fost achizitionata la un pret destul de convenabil pentru o marca destul de cunoscuta.

Exact bitches!!! I got a graphic tablet! FUCKING HELLA YES!!!! Tableta este un Wacome INTUOS Comic Creative Pen & Touch Small Tablet care pot spune ca a fost achizitionata la un pret destul de convenabil pentru o marca destul de cunoscuta

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Asa arata frumusetea mea si de vreme ce (banuiesc) ca stiti la ce se foloseste un asemenea dispozitiv, am sa trec direct la subiect. 

Asa cum poate unii dintre voi stiti, a doua cea mai "populara"carte de pe contul meu este 'Twins Criminals' si a avut (nuj daca inca mai are) un oarecare "succes" printre randurile genului Yaoi. Ei bine, ideea si obiectivul meu principal este de a face cartea in format manga. Insa bine inteles ca nimic din viata mea nu-i roz si TREBUIAU sa existe cateva piedici (ca doar altfel nu se poate). Unele dintre ele ar fi:

-Lipsa timpului din cauza programului absolut absurd al liceului (vin acasa la 8 seara in plm ce naiba e asta?!)

-Multitudinea de teme pe care trebuie sa le fac de pe o zi pe alta (20 de ex dintre care 13 is compuneri pana a doua zi? . . . really nigga?!)

- Aglomerarea cu activitatile extracuriculare (pe care NU STIU de ce-n mortii masii ei de viata le-am acceptat)

- Reinstalarea windows-ului pe care o voi face candva samtamana viitoare 

- Instalarea a noi programe care necesita si ele timp si energie

- Continuarea cartii 'din subiect' ,cat si a celorlalte

- Continuarea "Proiectului de Vara" pe care il fac in colaborare cu verisoarea mea din italia

- Obisnuirea cu tableta si programul SAI in care voi lucra cat si exersarea desenului in acest format

 Si - Rezolvarea unor probleme destul de grave de sanatate care , ca si restul, incetinesc orice urma de progres.

Desi sunt destul de multe retineti in evolutia ideei mele, ma straduiesc sa le rezolv pe toate sau macar sa le mai diminuez. Pe de alta parte, exista si cateva vesti mai bune... cateva... da sunt si ele acolo... Unele dintre ele ar fi ca IN SFARSIT am terminat de corectat cartea cu gemenii si am facut-o si eu un pic mai logica.... cred ... iar un altul ar fi ca "Proiectul de Vara" despre care am mentionat depinde mai mult de progresul verisoarei mele decat de al meu lucru care imi da un oarecare repause in chestiunea asta. Un altul ar fi legat de starea mea de sanatate care momentan e 'mentinuta in stabilitate' de tratamentele administrate, deci sa spunem ca 3 din 9 chestiuni s-au rezolvat.

Nu stiu daca e ceva cu care voi puteti ajuta si nici macar nu stiu daca va pasa de toata chestiunea asta, insa m-am simtit responsabila cu instiintarea voastra, asa ca va rog sa ma iertati pentru toate regresele facute in activitatea mea de AICI si va multumesc si pentru cea mai mica farama de intelegere.

De altfel, in cartile 'Twins criminals' ; 'My little Game' ; 'Cunostintele unui Otaku' cat si intr-o carte 'ciorana', pe care nu o voi dezvalui inca, se afla in deplina desfasurare cate un capitol nou pe care voi incerca sa-l postez in cursul saptamanii viitoare.

Arigato!



OCTOMBRIIIICCCAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Revenind la turma noastra de mioare, Octombrie, ca in fiecare an, este luna lansarilor de noi seriale. Printre minunatele minunatii in japoneza pe care toti adoram sa le vizionam se numara si:

Kaitou Joker 4th season

Gakuen Handsome

Treckster: Edogawa Ranpo "Shounen Tanteidan" yori

Shakunetsu no Takkyuu Musume

Nobunaga no Shinobi

Shoshin Shoujo Matoi

Zutto Mae kara Suki deishita.: Kokuhaku Jikkou linkai

Nambaka

Natsume Yuujinchou Go

To be Hero

Cheating Craft

Teekyuu 8

Kiitarou Shounene no Youkai Enikki

Mahou Shoujo Nante Mou Ii Desuka. 2nd season

Anitore! XX

Bishoujo Yuugi Unit Crane Game Girls Galaxy

Nazotokine

Hibike! Euphonium 2

Bungou Stray Dogs 2nd season

Brave Witches

Flip Flappers

Keijo!!!!!!!

All Out!!

Bernard-jou Iwaku

Drifters

Stella no Mahou

Lostorage Incited WIXOSS

Haikyuu!! Third Season

Yuri!!! on Ice

Shingeki no Kyojin Movie 2: Jiyuu no Tsubasa

Acestea fiind doar cateva din noutatile lui Octombrica. Pentru ca am mentionat de Kpop intr-unul din capitolele anterioare, voi anunta de altfel si cateva dintre comeback-urile, debuturile/etc. din ultima perioada:

Got7, Yu Seung Woo (feat Heize), Ravi & Superbee, Junggico si Dal.Shabet au revenit  in perioada 27-29 septembrie 

High 4, Park Hyo Shin, Monsta X, Bia4 Sabdeul, SF9 si Shinee au debutat in perioada 3-5 Octombrie

BTS - 10 Octombrie

si mai sunt inca vreo 17 trupe insa nu le mai stiu data lor. . ... sorry XD 

Cam atat pentru acum... asta a fost un capitol destul de lungut asa ca imi cer scuze daca te-am plictisit, asa ca tot ce mai spun e 

Kisu e mata ne mine! ( ^ 3 ^ )

Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt