Ce suntem noi

1.7K 114 26
                                    

WE ARE FOREVER OTAKU!!!!!

And what's an otaku?

. . . . . .

Hai sa raspundem! (^ω^)

Generalitati:
Otaku, sensul probabil "casa venerabila", se referă la cineva care are un devotament față de un subiect sau hobby (nu neaparat anime)pana la punctul de a nu pleca de acasă. De exemplu, un fan otaku a unui anumit star de cinema ar putea ști destul de probabil toate filmele in care el / ea a fost , data lor de naștere,  dimensiunea la pantofi, pasta de dinti preferata, etc.În general vorbind, cineva caruia i s-a atribuit numele de otaku, o o poate percepe ca o insultă, ceea ce înseamnă că aptitudinile lui sociale au atrofiat sau nici măcar nu a dezvoltat, datorită implicării lor maniacale în obsesiile alese.

În America, termenul este folosit pentru a desemna un fan zelos, de obicei, de anime și / sau manga. Datorită introducerea sale la vocabularul mai multor oameni, "otaku" tinde să aibă o definiție mult mai puțin cumplita peste mării.

Otaku, in cazul nostru, reprezinta fanii si/sau obsedatii de anime,manga si altele.


Ce tip de otaku exista?

Otaku obisnuit,neinteresant, care pur si simplu urmareste anime si citeste manga fara acele stari sufletesi induse puternic celorlalti. Nu este afectat emotional de actiune... aproape un non-otaku.

Fujoshi: Femeile iubiroare de relatii homo,  care se excita prin imaginarea a doi (sau mai multi) tipi drăguți care se iubesc reciproc. Fujoshi însăși nu este inclus în imaginație si, de obicei, tipii ăia drăguți nu sunt gay, iar situația este una imposibila.


Reki-jo:este o contracție de "fete carora le place istoria", mai literal "iubitor de istorie fete" (歴 史 好 き の 女子 rekishi-Zuki no joshi). El poate fi un fel de otaku ce iubeste anime si/sau manga cu inclinatie culturala istorica, uneori chiar si parodii istorice.

Akiba-kei:este un termen argotic japonez care înseamnă "stil Akihabara".Ea dateaza de la inceputul anilor '80 și se referă la un subset de otaku care petrec mult din timpul lor în jurul zonei Akihabara din Tokyo și sunt cunoscute pentru interesul lor puternic în "lumi fantastice ... anime, manga, cameriste, idoli, și jocuri".

Wotagei or otagei:se referă la un tip de dans si a aplauda pe gesturi efectuate de Wota, fanii unui idol cantaret japonez (și, astfel, văzută ca Akiba-kei), care implică sărituri, aplauze, braț-ondularea etc.Wotagei se efectuează la concerte, sau la evenimente precum convenții și întâlniri ale grupurilor de fani idol anime și manga, si se crede ca s-au dezvoltat din ōendan. Wotagei este deosebit asociat cu fanii Hello!Project și AKB48, precum și fanii actorilor de voce anime,care efectuează frecvent melodii tematice pentru seria în care apar.Există acțiuni specifice asociate cu wotagei, cum ar fi ipostaze fizice și cântări.Cântarea mai frecvent utilizata este cunoscut ca MIX, care urmează un ritm set si este de obicei strigat în timpul introducerii și pauzelor instrumentale de cântec ale unui idol. Cu toate acestea, este în general considerată necorespunzătoare să-l folosească în timpul unei melodii lente sau emotionale.

Itasha:literal "painmobile", este un termen japonez pentru o moft otaku de decorare a corpurilui masinilor cu caractere de anime, manga, sau jocuri video (în special de joc Bishōjo sau Eroge).Aceste personaje sunt predominant, femei "dragute". Decoratiunile implică, de obicei, sistemele de vopsea și autocolante.Automobile sunt numite Itasha, în timp ce motociclete și biciclete similare sunt tot itasha numite și itachari, respectiv. => Itasha reprezinta tipul de otaku care isi foloseste personajele preferate spre a decora,in cazul de fata, automobilul sau.

Sper ca v-ati lamurit si daca aveti nebuloase, le astept cu drag! Pana atunci si pana la urmatorul cap. ...

OTAKU FOREVER AND EVER!!!

Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Where stories live. Discover now