Sword Art Online

727 43 7
                                    

Nume alternative: SAO
Gen: Romance, Aventure, Fantasy, Shounen, Action, Game
Tip: TV serial
Age rate: +13
Limba: Japoneza cu subtritrare in engleza sau dublat in engleza
Sezoane: 2
Ep/ses: 25
Mic rezumat informativ:
In viitorul apropiat un Virtual Reality Massive Multiplayer Online Role-Playing Game ( VRMMORPG ) numit Sword Art Online a fost lansat. Jocul presupunea conectarea user-ului real cu avatarul sau printr-un Nerve Gear.
Dupa ceva timp de la lansarea lui, intr-una din zile, jucatorii au descoperit ca obtiune din meniu, log out, a disparut. Toti cei conectati atunci au ramas blocati in acel joc. Cu toate acestea, li s-a spus ca daca vor curata toate nivelele si-l vor distruge pe final boss de la 'etajul' 100, vor fi eliberati si vor putea sa se reitoarca la realitate. De asemenea, daca mureau in timpul jocului, in realitate intrau intr-un fel de coma permanenta, asemanatoare mortii! Astfel, Kirito, personajul principal se hotaraste sa curete toate nivelele de acei bosi supremi si sa salveze pe toata lumea.
Imi pare rau, dar atat cu introducerile! Va las pe voi sa aflati prin ce trece Kirito-kun.
*Inca ceva:
Sezonul 2 are aparute, mai recent, 5 episoade speciale exclusive acelui sezon.(P.S.: nu-s sigura daca se gasesc pe net. Eu una le-am vazut pe aplicatia despre care am vorbit anterior, Anime Freak)
Pe langa cele doua sezoane, exista si o Extra Editie Speciala de aproape o ora.
Spor la vizionat si daca vreti sa pun un anume serial anime in cartea mea, anunta-ti-ma!

Kisu e mata ne, mina!! (^ω^)/

Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Where stories live. Discover now