Fairy Tail

256 14 0
                                    

Nume alternative: -

Gen: Adventure, Fantasy, Comedy, Magic, Shounen, Action

Tip: serial TV

Age rating: +13

Limba: japoneza cu sub sau dub

Sez.: depinde de unde il vizionati

Ep.: 264 + seria OVA de vreo 5-6 ep.

Mic rezumat invormativ:

HABAR NU AM ce sa spun aici!!

Adica . . . nu am ce sa spun pt ca actiunea nu are un anume scop. O sa incerc ceva...

Lucy Heartfilia, o fata de 17 ani doreste sa intre in renumitul Mage Guilg numit Fairy Tail (cel mai cel dintre toate). Natsu Dragneel, un dragon slayer renumit sub numele de Salamander, totodata si un "Mage" in Fairy Tail, o ajuta sa intre in "Guild" (se traduce breasla deci n-am de gand sa folosesc cuvantul asta. . . "sa intre in breasla"...suna aiurea).

Odata devenita membra oficiala in Fairy Tail, Lucy isi incepe activitatea de Mage mergand in tot felul de misiuni, pe parcursul timpului intalnindu-se cu toti membrii din Guild (mama cati is!...nu le pot tine numarul).

Asta e tot ce am putut spune despre serialul asta. . .Gommen'ne! Doar ca asa cum am zis...actiunea nu are un anume scop...aprope in fiecare episod, ei fac cate o alta misiune, intalnesc personaje noi..etc....ori asta ori n-am retinut nimic din ce am urmarit pana acum.. . . Sunt abia la ep 103 so plz don't judge!

E unul dintre cele mai populare anime-uri ever si e imposibil sa nu stiti de el! IMPOSIBLE! Il recomand cu drag si sper sa-l termin si eu cat de curand!

Pana data viitoare...

Kisu e mata ne mina!


Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum