Ce si cum legat de anime

1.4K 83 15
                                    

Sa incepem cu inceputul ! (*^ω^*)

Fandom:
Un domeniu pe internet cu privire la un BD, o carte, un spectacol tv, un joc video, etc. Există mai multe fandoms in întreagul internet, unde fanii converg și comunitățile lor sunt foarte mare, mulți au forumuri, fanfics, Fanart, etc.

Fangirl:
Un fan de sex feminin, cu o obsesie pe personaje anime și jocuri video, sau pe oameni reali, cum ar fi Orlando Bloom sau băieții din planul simplu. Unii poat ajunge până la a crea culte, fanlistings, și altare. Contrar credintei populare, nu toate fangirls sunt atractive. Mulți, în special a cei care fac cosplay, uita semi-normala sau chiar parasesc normalitatea intrandu-si prea mult in rol. Ei se bucură, de asemenea, de scris fanfiction sau de a desena Fanart. Anime și video games fangirls au obiceiul de a exagera atunci cand personajul favorit moare sau pierde(in cazul jocurilor).

Fanboy:
Un fan de sex masculin, cu o obsesie pe personaje din jocuri video sau oameni reali, in general sportivi sau cantereti(e) faimosi(e). In caz ca este un otaku, atunci are aceleasi inclinatii ca si un fangirl, insa acesta nu exagereaza in caz de "tragedie".

OTP sau One True Pairing:
reprezinta combinatia a doua sau mai multe personaje intr-o relatie perfecta, in viziunea fiecaruia.
Ex.: rinharu( rin x haru din free!); naruhina (naruto x hinata din naruto) etc.
Fiind o relatie conceputa de otaku, nu conteaza tipul relatiei, poate fii una normala, yaoi sau yuri. Fiecare dupa cum vrea!

Ship and shipping:
Reprezinta aprobarea si urmarirea unui OTP sau o unui cuplu preferat dintr-un anime,manga,tv show etc. astfel ajungandu-se la acele fanart si fanfiction create de urmaritori.

Fanfiction:
Ficțiuni scrise de fani pentru alți fani despre fandoms care le plac. De obicei, autorul ia personajelor și / sau stabilirea fanilor și scrie un complot nou sau continua un altul. Uneori, ei scrie crossover(personajele dintr-un manga/anime se întâlnesc cu personajele din altul).

Fanart:
Arta de orice forme, de obicei, electronica sau facute cu mana liberă, care folosește caractere sau personaje de la un spectacol de televiziune, roman, desen animat, anime, manga, film, chiar si jocuri video si vocaloid, ca subiect.
Deviantart este unul din saiturile celebre special create pt. Fanart.

Lemon:
 este o poveste de natură explicita, de multe ori văzută ca fanfiction pentru jocuri video, anime sau manga. Se poate varia de la ușoara relatie obisnuita până la scene extreme pt adulți. Lamaile sunt de obicei evaluat cu 18 + și nu sunt recomandate minorilor. (Cine zice?)
De obicei, in mare parte, aproape tot timpul,... Lemon este considerata a fii numai pt yaoi. Gresit! Este si pt yuri sau cuplurile hetero.

De data trecuta... Pt ca nu mam gandit si la baieti (nesimtita de mine) ... uite! (^ω^)

Fudanshi:
 este termenul masculin al Fujoshi. Fujoshi este un termen folosit in principal pentru fangirls Yaoi, înseamnă "rotten girl". Fudanshi înseamnă "rotten boy".

Gomen'ne! Dar putini sunt baietii carora le place yaoi.

Daca nu intelegeti ceva sau vreti sa aflati altceva referitor la anime si restul, astept intrebarile voastre la care voi raspunde in cap urmator. Mata ne mina!


Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Where stories live. Discover now