Creepypasta

1.6K 75 34
                                    

Sunt sigura 110% ca va intrebati de ce am inclus Creepypasta in aceasta carte. Va spun eu de ce!

1. Otaku inseamna fan obsedat, nu legat doar de anime, iar cartea se numeste " Cunostintele unui Otaku" .... Sooo ..... Shut up!

2. Daca veti cauta imagini pentru Creepypasta veti gasi la fanarturi in gen manga de o sa va doara capu'... cel putin, asa am gasit eu.... deci nu se abate asa de mult de la subiectul cartii.

3. Sunt ferm convinsa ca pe voi nu va doare daca fac capitolul asta asa ca luati aminte aci ce va zac yo ca e unihul capcitol de asest jen!(* accent ciudat *)

Let's do it!

Creepypastas sunt fantome tulburătoare, sau povesti de groază în general care pândesc prin interwebs.
Mda!... Foarte scary!
Aceste legende si povesti au fost copiate si rascopiate pe internet spre menirea de a speria cititorii. De aici vine si numele de Creepy-pasta, initial, actiunea facuta de a raspandi povestile horror inventate de ceilalti, numindu-se copypasta ( v-ati prins de ce). Astfel s-a creat nucleul Creepypasta care cuprinde povesti, fanfiction, legende, imagini si poze (cel mai probabil fotoshop-ate), fanart-uri etc. atat pentru personaje originale (Slanderman, Jeff the killer), cat si pentru personaje din show-uri tv, jocuri, carti (Squidward's Suicide- cv cu Spongebob, Ben Drowned- dintr-un joc).

Iata cateva din personajele Creepypasta:
Slenderman:
este un om subțire, înalt, fara fata, purtand un costum negru care se spune ca-l face sa fie confundat cu tulpina copacilor, din spate ii ies niste tentacule lungi si negre. Victimele lui sfarsesc aparte, de obicei, cu trupurile strapunse de varfurile copacilor din padurea sa.

Jeff the killer:
Povestea spune ca un adolescent pe nume Jeffrey Woods a fost grav rănit într-un incident de agresiune care a provocat arsuri grave pe fata. În urma incidentului, Jeff a devine nebun și isi taie un zâmbet în obraji și isi arde pleoapele. El este acum un criminal în serie care se furișează în case, noapte și șoptește "Go to sleep"(du-te la culcare), înainte de uciderea victimelor sale; facand toate astea cel mai probabil, din razbunare.

Eyeless Jack:
Legenda spune Jack si-a pierdut parintii intr-un accident. In acelasi accident, isi pierde si ochii dar observa ceva foarte neobisnuit. Putea sa vada si fara ochii, din orbite, totusi, scurgandu-i-se un lichid negru. Tot odata isi face si o masca albastra, fara nas sau gura, pe care i se scurge din orbitele goale substanta neagra. Capata tentative animalice care il fac sa devina canibal. Isi omoara victimile dupa care le mananca rinichii si, mai rar, inimile.

Jane the killer:
Legenda ei se leaga de cea a lui Jeff the killer... Dupa ce Jeff a inebunit, s-a furisat in casa lui Jane, care la vremea aceea era iubita lui, si a legat-o si i-a omorat parintii sub propii ochi. Iubindu-i, a jurat ca il v-a omora pe Jeff pentru ce le-a facut. Jeff nu este afectat de toate astea asa ca o macelareste si-i da foc. Jane se trezeste la spital cu o infatisare cu totul diferita. Piele alba, ochi verzi cu contur negru, fara par. Nedorind sa fie recunoscuta, isi face o masca cu ochi negrii si gene stufoase si o gurita mica. Dupa ce-i creste parul, se duce sa-l caute pe Jeff si sa se razbune. Il gaseste, el o face o membra creepypasta, dar ea inca simte doar ura pentru el (replica ei fiind inversa lui Jeff- "Don't go to sleep")

Sally Williams:
Se spune ca Sally era(si este) o fetita iubitoare, grijulie, politicoasa si draguta cu toata lumea fiind fiica indragita de toata familia. Unchiul ei vine cu afaceri la fratele sau(tatal lui Sally) si sta in fiecare noapte cu Sally. In acea perioada, Sally devenise mai trista si melancolica. Mama ei a observat si a intrebat-o ca s-a intamplat. Ea a spus ca nu mai vrea sa joace jocul Lui, ca el a atins-o ciudat si a facut-o si pe ea sa-l atinga, izbucnind in plans. Unchiul ei, auzind, decide sa se duca la magazin luand-o si pe ea cu el. In loc de magazin, se duc intr-o padure unde o violeaza si omoara pe Sally pentru ca-i spusese perintilor de micul lor "joc". De aici se trage si replica ei "Play with me!".

Acestia sunt doar cativa dintre cei din universul Creepypasta. Mai sunt si:
- fratii lui Slanderman: Slendor, Offender, Trendor
- Laughing Jack
- Homicidal Liu ( fratele lui Jeff)
- Drowned Ben
- Clock Work
- Ticci Toby
- Masky si Hoddie
- Nina the killer
- Smile dog (cainele lui Jeff-cred)
- Bloody Painter
- Seedeater (cainel lui Eyeless Jack- cred)
- Judge Angels
- The Puppeteer
- Suicide Sadie
- Lost silver
- The Rake
- Bob
- Scarecrow
- Zalgo
- Cat hunter
- Grace
- Cassie
- Alice in human sacrifice
... Etc.
Mai sunt o groaza!! O GROOOAAAZAAA!!! Dar nu-i stiu chiar pe toti! Acestia sunt cei pe care ii cunosc. . . intr-o oarecare masura. Legendele sunt prea greu de gasit si la unii dintre ei cica nu exista legenda!

De ce se gasesc asa de greu legendele Creepypasta?
Cica acum cativa ani (nimeni nu stie cati mai exact), legendele Creepypasta erau cunoscute de toata lumea gasindu-se usor pe internet si in cartii. Intr-una din zile, nu se stie cine, cum si de ce, dar toate site-urile si cartile Creepypasta, sau care contineau informatii despre creepypasta, au fost distruse, sterse si arse. Absolut tot s-a pierdut! Dar! - si multumim ca exista unul- dupa cum ati observat, exista cunoscatori care s-au incumetat sa le scrie din nou sa ni le impartaseasca noua curiosilor. Inca este un mister de ce s-au sters si distrus toate aceste legende si informatii creepypasta. Sau de catre cine! Si de ce?!

Va multumesc pentru atentia acordata si timpul pierdut citind prostiile mele si mai vreau sa va spun inca un lucru:

Iata niste site-uri in care puteti afla ce personaj creepypasta vi se potrivaste:

1. http://www.quotev.com/quiz/1600137/What-Creepypasta-character-are-you/

2. http://www.proprofs.com/quiz-school/story.php?title=which-creepypasta-character-are-you

Enjoy!


Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Where stories live. Discover now