Sapık Mısın Yaa?

1.4K 77 9
                                    

Multimedia: Güneş.

Gece saat 11 gibi eve geldim. Kapıyı açmamla babamla karşılaşmam bir oldu. "Oo kücük hanım hiç gelmeseydiniz, bi annen bi sen ne bu rahatlık." Bise mi yaptim simdi ben bana hesap soruyor. Hiç takmadım hemen yukarı çıktım. Hemen yatmak istiyordum. Ama bi engel vardı gidip makyajımı sildim. Üzerime salaş bi t-shirt ve altımada bi sort giydim. Yatağa attım kendimi ama birden canım kahve istedi. Birden içsesim
- kızım ne yapıyorsun?
Ben: uyuyom görmüyon mu?
- Kalk kız bi kahve yap! Kalk!
"Ne oluyo lan!" Flan oldum. Bu iç ses patates doğratan anneye benzedi. Neyse gidim de bi kahve yapim dedim. Aşağı indiğimde kimse yoktu. Tabii yoklardı uyuyolardı benim gibi gecenin bu saatinde kahve yapacak kadar işsiz değillerdi. Neyse kahveyi aldım yukarı odama çıktım. Pencereyi açtım ve yıldızları izlemeye başladım.
Sanırım bir saatten fazla buradayım. Gözümü gökyüzünden ayırmamla karsımdaki daşş kaya meteor kaslı tatlı yakışıklı bi çocuğa rastlamam bir oldu. Ama bu çocuk bana beni yiyecekmiş gibi baktığı için biraz rahatsız olmuştum.
"Ne bakıyon ayı mı oynuyo burada?" owww bu biraz kabaca olmuştu hic bana yakışmadı. Keşke böyle demeseydim. "Çok kabasın güzelim." What? Ben mi senin güzelinim bee!
İç ses: Yoh bana diyo! Kızım sen katıksız malsın yaa...
Ben: Niye mal mışım? Sensin o mal.
İç ses: Demin çocuga kaya taş meteor diyodun. Bak söyle istemiyosan ben alırım çocuğu.
Ben: Ses kes!
Pencereyi kapattım. Uykum yoktu. Laptop u açtım. Ve kankam Deniz ile kamerada konuşmak için skype yi açtım. Waaw şanslıyım oda yatmamış. Bi yandan konuşurken bi yandan kahvemi içiyordum. Ben kahvemi hemen içemem o yüzden bitmedii. Hasss üstüme kahve döktüm. Hemen kamerayı kapatıp üzerimi çıkardım. Sennnn! Hala mı!
"Hey! Sana söylüyorum.Sapık mısın yaa? Niye odamı dikizliyosun? Bu evde sana göre bi yer yokk!" diye bağırmıştım.
"Ama bu kalpte sana yer var güzelim!"

Komşu Çocuğu(Yeniden Düzenleniyor)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz