İyi Ki Doğdun Güneş

795 35 5
                                    

Multimedia:Güneş ve Güneş'in kıyafetleri

Günaydınnn!  Bugün benim için önemli bir gün. Çünkü bugün benim doğum günüm.Bakalım benim doğum günümü kimler hatırlıyor.İlk kimi arasam hmm Uraz!
-Alo aşkım
-Efendim aşkım
-Nasılsın?
-Vallaha aşkım süperim.
-Niye?
-Aşkım Göktuğ malını postaladım. Gitti Amerikaya.
-Aşkım sence bugün özel bi gün mü?
-Evet aşkım, bugün maç var. Bak iyi ki hatırlattın.
-Kapat Uraz kapat.
Bugün doğum günüm olduğunu bilmiyoo. Ama Deniz'im biliyodur. E kaç senelik kardeşim sonuçta.
-Alo kanka
-Efendim kank
-Ne yapıyon?
-Hiçç öyle oturuyom bende
-Kardeşim sence bugün özel bi gün mü?
-Yoo bugün normal bi gün kank
-İyi kanka bay
Vay bee Deniz sende mi bee kardeşimm. Belki Nida biliyodur
-Alo Nidacım.
-Efendim tatlım
-Nasılsın napıyosun?
-İyiyim bende kahvaltı hazırlıyorum.
-Kanka sence bugün özel bir gün mü?
-Evet canım özel bi gün bugün cumartesi...
-Tamam Nida görüşürüz.

Offf offf offf! Doğum günüm olduğunu unutmuşlar.

İç ses: Boşver kızım sende onların kini unutursun olur biter.

Ben: Ya ama bu önemli ben bugün on sekizime giricem. Hadi diğer doğum günlerimden olsa hatırlamam bile ama ben bugün reşit olucam. Ailem artık bana o kadar karışamicak. Ama bu da ailemin istediklerinin yapmicam anlamına gelmiyo tabii.

İç ses: Anamm ammada tantana yaptın sabah sabah yhaaa.

Acaba ne yapsam. Hiçbişe yapmicam. Aşağı inip kendime bi kahve yapıcam.
Kahvemi aldım ve odama çıktım. Pencereyi açtım. Uraz bir yere gidiyordu. Arabasına bikaç şey koydu. (Bu arada Uraz 19 yaşında)Aa doğru bugün onun MAÇI varya slogan flan yazmıştır kesin. Aa Poyraz sanırım ikisi bilikte gidiyor. Off neyse ya. Pencerereyi kapattım malum sonbahar geldi havalar soğuyor. Bu arada yarın annemler geliyor. Ben alışmıştım yanlızlığa iyiydim böyle. Tableti mi elime aldım. Facebook twitter instagram tumblr a flan baktım ama boş boş gezdim. En son olarak bide wattpad'e baktım. Aa yaz aşkım a yeni bölüm gelmiş. Aa solucana yeni bölüm gelmiş. Aa kötü çocuga yeni bölüm gelmiş diye diye bütüm kitapları okudum. Ama şu yaz aşkımdaki Poyraz var ya o Poyraz, Azrayı üzme bee yazık kıza...İki saat gitti. Şimdi yeni bir uğraş bulmam gerekiyo.

Akşam olmuştu. Kapı çaldı geleki Nidaydı.Şık giyinmisti. "Güneş hadi canım seninle bir yere gidiyoruz." Beni kolumdan tuttu ve odama götürdü. Dolabımı açtı ve bana beyaz ve lacivert bir elbise(media) beyaz bir topuklu ayakkabı verdi. "Hadi canım sen giyin ben gelip saçını yaparım." Baktığımda bu elbiseyi hiç giymemiştim. Ama çok güzel bir elbiseydi blniye giymemiştim ki. Neyse "Nidaaa gelll"
"Woww süper olmuşsun, saçını nâsıl yapsak ki aa buldum bile" yarım saat bir saat sonra saçım tamamlanmıştı. Dagınık şık bir topuzdu tam benlik bişe. "Makyajımı ben yaparım canım saol saçım çokk güzel olmuş" dediğim gibi makyajımı ben yaptım. Beyaz bir far ve lacivert bir eyeliner ve bir parlatıcı sürdüm. Hmm süperr. Aşağı Nida nın yanına indim. Ufak bi ıslık  çaldı.

Taksiye binmiştik. Bir yere gidiyorduk. Nereye gittiğimizi sorduğumda süpriz demişti. Bende üstelemedim. Ona baktım ikimizde mavi gözlüydük ama ona daha çok yakışıyordu.(arkadaşlar önceki bölümde Nida için ela gözlü yazmışım. Yanlışlık olmuş mavi gözlü.)

Bir yere geldik. Sessiz çok sessiz bir yerdi. Ama çok güzel bir yerdi. Tam deniz in karşısında bir mekandı bu ama hala buraya niçin geldiğimizi anlamamıştım. "Hadi içeri girelim." içerisi dışarısından bir hayli daha güzeldi. Ama burası da sessizdi. Birden"SÜRPRIZZ! İYİ Kİ DOĞDUN GÜNEŞ" woww bütün arkadaşlarım buradaydı. Uraz Poyraz Deniz Nida ve bütün Akçay koleji bizim tayfanın kızları. Yanıma Urazım yaklaştı ve iyi ki doğdun öpücüğü verdi. Biraz utanmıştım. Herkesin önünde amannnn olan oldu. :)
Parti çok güzel geçiyordu. Bizimkiler burayı dekore etmek için çok uğraşmışlar. Süper ben bu kardeşlerimin , sevgilimin hakkını nasıl öderim yhaa. Bide salak gibi onlara küsmüştüm sabah. Eline mikrafonu Uraz aldı"Güneşim aşkım. Öncelikle iyi ki doğdun. İyi ki varsın ve iyi ki benimlesin. Seni çok seviyorum. Sen benim ilk sevgilim değilsin ama en gerçeğisin en saf ve en güzelisin. Senin için canımı seve seve veririm be güzelim. En önemlisi de lütfen şu erkeği sensiz bırakma yoksa yaşayamam bir daha " oyy oyy aşkım yaaa.
"Kardeş kelimesinin gerçek anlamı sensin Güneş. İyi ki yanımdasın. Senin yerin bende çookk farklı Nice birlikte mevzulara Güneş iyi ki doğdun"
Ayy kardeşim yaaa... Denizimm

Herkes hediye vermisti. Ee sanırım abartısız kırk hediye vardı ya da daha fazla ne bilm. Aa babam arıyor bakalım ne dicek.
-kızım iyi ki doğdun.  Orada olmayı istiyorduk ama olmadı kızım. Ama hediyen orada. Uraz gözlerini kapatsın bu arada Uraz ve seni biliyorum oraya gelince konuşucaz. Şimdi çıkın dışarı ve çıktınız mı haa aç gözlerini. İyi ki doğdunn yarın görüşürüzz.
Ohaaaa deveee babam bana araba almış. Ayyyyyy yaşasınn. Çok istiyodum bir arabam olmasını yhaa. "Şimdi kücük hanım bende size bir hediye  de benden sen en çok ne istiyodun başka?" aaa köpekk...  ayy aşkım yâa.yerim seni sonsuzumm. Yavyu bi köpek golden cinsinden. Çok tatlı... Sarıldım Urazıma "sana aşığım biliyosun dimi"
Ayy işte bugün de böyle oldu çok mutlu oldumm...

Uraz'dan

Biz bugün yani Poyraz Deniz  Nida ben flan Güneş'e yakalanmamak için akla karayı seçtik yanii. Bugün bana kızdığını çok net anlamıştım. Ama doğum gününde affetti. Şimdi yanyana oturuyoruz. Onun saçını okşuyorum.  Hep birlikte bir film izliyoruz. Ben bu tayfayı çok sevdim. Biz olunca aşılmayacak bir engel yok kısa süre içinde bunu anladım. Seni seviyorum kadınım. Seni seviyorum Güneşimmmm...

Bu arada canlarr. Bu köpeğimizin adı ne olsun? İstediğiniz bir isim varsa yorumlayın. Sizin için çok uzun bir bölüm hazırladım. İnşallah beğenmişsinizdir... Diğer bölüm de bugün geliyor.

Komşu Çocuğu(Yeniden Düzenleniyor)Where stories live. Discover now