Saol

1.1K 66 1
                                    

Multimedia: Güneş
Deniz i bi kenara çektim ve" Bu çocuğun burada ne işi var? Onu nereden tanıyorsun? O kim?"Deniz bana masum bakışlarla bakıyordu." O mu Uraz." "Nereden tanıyorsun? Herşeyi anlat"dedim bi çırpıda. " Abimin arkadaşı bir tek bunu biliyorum bikaç kez gördüm. Niye soruyosun?" Bende herşeyi ona anlattım.

Parti bitmişti. Deniz burada kal diye yalvarsa da eve gitmeliydim. Babam ve annem evde olmadığından eve yürüyerek gidecektim. Kaç tane taksi durağını aradıysam hepsinde boş taksi olmadığını söyledi rezalet.,. Denizlerden çıkıp yürümeye başladım sokak boş ve karanlıktı. Bu beni biraz urpertmişti. Ara sokaklardan hep kormuşumdur. Birden bi ses duydum." pişt güzelim, nereye bu saatte?" Adamlar içmiş gibiydi. Ve daha fazlası üzerime üzerime geliyorlardı. " Aaa ama güzelim seni burada kurtlar yer. " Daha çok korkmuştum iyice yaklaşmışlardı. Biri önümde diğeri ise arkamdaydı. Bitmiştim. Kaçamazdım çunku biri beni tutmuştu. "İmdatt yardım edinnn." Bağırdığım için önümdeki bana tokat atmıştı. Dudağı kanıyordu. Birden bi araba farları yaklaştı. Korkudan beni bıraktılar. Kaçmaya başladılar. Gelen kişi arabadan inip yanıma gelmişti. Beni yerden kaldırdı. Kucağına aldı. Ve arabaya bindirdi. Kim olduğunu arabaya bindikten sonra fark etttimm. Kim olduğunu anlamışsınızdır. URAZ...

Uyandığımda bi evdeydim. İçi hoş bir şekilde döşenmişti. Burayı dekore eden kişi baya zekliydi anlaşılan. İçeri Uraz girdi. Elinde bikaç malzeme ile yanıma yaklaştı. Pamuğa bikaç şey sürüp dudağımın kenarını sildi bu şey canımı yakmıştı. "Onlar sana bisey yaptı mı?" sessizliği bozmuştu."Hayır." Dudağımı sildi. Bana yaklaşmaya başladı. Aramızda çok az mesafe kalmıştı. Birden ben ne yapıyorum dedim kendi kendime. "Imm şey ben artık gidim. Herşey için saol" dedim ve evden çıktım.

Komşu Çocuğu(Yeniden Düzenleniyor)Where stories live. Discover now