Ne Ayrılması Yaa

568 31 0
                                    

Multimedia: Ege

Bugün ehliyetimi alıyorum. Artık istediğim heryer de arabamı rahatlıkla sürebileceğim. Birazdan Deniz gelecek ve onunla birlikte ehliyetimi çıkarttırıcam. Gidip üzerime birseyler giyim.
Bir saat sonra Deniz geldi hemen çıktık ve bir taksiye bindik. Emniyet müdürlüğünde indik. Bir saatte flan işlerimizi bitirdik. Hem benim hemde Deniz'in ehliyetini çıkartdık.
Bu mutlu haberi ben ilk Urazla, Deniz de Arslan la konuştuk. Bu arada Arslan Denizle konuştu. Tanıştılar sonra da sevgili oldular. İşte ölee.
-Alo aşkım. Ehliyetimi aldımm..
-Çok sevindim Güneşimm. Bu gece sen ben Deniz Arslan Nida flan bunu kutlayalım.
-Olur aşkım. Akşam görüşürüz.
"Güneş hadi gidelim" Deniz beni bekliyodu. "Tamam kanka geliyorum." Ehliyetimi çantama koydum. Deniz'in yanına gittim.

Bir saate kadar hazırlanmam gerekiyordu. Kızlar bize gelecekti. Hemen dolabımı açtım. Hava soğuktu bu yüzden altıma bir jean üstüme de bi t-shirt giydim. Eyeliner ve parlatıcı da sürdüm hazırdım. Altıma zımbalı siyah bot tarzı bir ayakkabı giydim. Kızlar gelince benim arabama bindik ve bir eğlence mekanına gittik. Bizimkiler oradaydı. Yanlarına gittik. "Çok beklettik mi?"
Hepsi bir arada yooo dediler."Kızlar bu arkadaşım Ege, Ege bu hanımlar da Güneş sevgilim, Deniz Arslan'ın sevgilisi, Nida da hani sana bahsetmiştim o."Uraz bizi bi çocukla tanıştırdı. Çocuk yani Ege, Nidadan gözünü alamıyordu. Nida da ondan etkilenmiş gibiydi. Belki de sevgili olurlar kim bilir. Uraz beni dansa kaldırdı. Bikaç dakika sonra da Arslan Deniz'i bir yere götürdü. "Ne oluyor?"
"Ne gibi aşkım"
"Sen Nida ile Ege'nin arasını mı yapmaya çalışıyosun?"
"Aynen öyle aşkım. Ege Nidayı bizden bile önceden tanıyormuş. Tabii Nida onu tanımıyo. Bu Ege Nidadan hoşlanıyormuş. Bende sevenleri ayırmak günah biz de onları birleştirelim dedim." hmm akıllı sevgilim benim.

Bu gece bayaa ama bayaa bi eğlendik. Nidayla Ege arasına bi yakınlaşma oldu. Uraz benim için sahneye çıktı şarkı söyledi sonra beni ne kadar sevdiğini söyledi flan süperdi yanii. Ama gece geç olmuştu. "Artık eve gidelim ya uykum geldi benim" herkes yani kızlardan herkes bana katılınca erkekler bise diyemedi. Kızları evlerine bıraktım.
En sonunda bende eve geldim. Kapıdan içeri girdiğimde annem ve babam beni bekliyodu. "Hoşgeldin kızım"
"Hoşbuldum anne" tam merdivenlere yönelmiştim kii "Kızım gelir misin? Seninle bişe konuşmalıyız." güm güm güm güm adrenalinli bi an acaba ne konuşacaklar.
"Evet, ne konuşacaksınız?
" Kızım biliyosun biz annen le hep kavga ediyoruz. Bu konudan sende şikayetcisin. Bizde bu yüzden annenle anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Eğer istersen benimle ve kardeşinle birlikte yaşayabilirsin istersen de annenle birlikte yaşayabilirsin. Senin kararın" ne dedi babam yaa kardeşimle yaşicakmış. Nasıll yanii!..
"Kardeş,kim bu kardeş"
"Benim" merdivenlerden biri aşağı iniyordu. Erkek ve benden büyük nasıl yanii bu bir abim olduğuna mı eşit? Off yaaa off. "Kızım bu kardeşin yanii abin Cem , oğlum bu da kız kardeşin Güneş"
"Ben annemle yaşicam sana da onunla iyi yaşamalar iyi geceler anne!"

Ne diyo bunlar yaa. Hadi onu da geçtim Cem le yaşicakmış mış istersem onlarla da yaşayabilecekmişim. Allah allah. Ben sizden izin mi alıcam.
Nida dan mesaj geldi.
-Güneş ben şuan Ege ile dışarıdayım. Sahilde yuruyoruz ve bil bakalım ne oldu. Ege bana herşey i anlattı ve bana çıkma teklifi etti. Ve bende kabul ettim. Sevdim onu. Çok cana yakın. Neyse tatlım yarın ben seni arar herşeyi anlatırım.
İyi bari şu saat içinde sevindiğim tek şey oldu. Aklıma hala onun burada olduğu geldi. Merdivenlere doğru sessizce yürüdüm. Ve salonu rahatça dinleyecek bir basamağa oturdu.Annem yatmış babam da şu Cem le konuşuyordu." Oğlum sen Güneş e bakma o şimdi hırçındır mırçındır ama iyi kızdır. Sana da yakında alışır. Seninle bu evde değil de başka bir evde yaşayacağız yarın oraya gideriz. " babam bu çocuğa hemen alışmış demek ki.

Sabah karşımda Cem duruyordu. "Ne var bee. Niye başımda dikiliyosun."
"Bak Güneş ben hep kardeşimle tanışmanın hayaliyle yaşadım. Şimdi seninle tanıştım. Ama sen bana ters davranınca. Kendimi kötü hissettim. Tabii haklısında yanii bana nasıl yakın davranabilirsin ki. Sana son kez şunu söyleyeceğim. Ben babamı elinden almak için gelmedi buraya annem öldü babamda yanına gelmemi çok istedi. Bende gelmek zorunda kaldım. Ve eğer istersen gidebilirim." odadan çıktı. Niyeydi şimdi bu ama düşününce dün ona çok ters davrandım gerçektende.
İnşallah beğenmişsinizdir..

Komşu Çocuğu(Yeniden Düzenleniyor)Where stories live. Discover now