Tanışalım O Zaman

964 63 1
                                    

Multimedia: Uraz

Akşam odamda takılırken bağırış sesleri geliyordu. İlk takmadım. Ama sesler daha da artınca camımı açtım. Kavga edenler Uraz ve bi adamdı sanırım babası. Adam gidince Uraz sinirden aynaya yumruk attı. Neden bilmiyorum ama benim de canım acıdı. Onun yanına gitmek istedim. Ama yapamazdım daha bi kaç gündür tanıyordum ve ailesi şuan evdeydi. En sonunda dayanamadım. "Urazz, Urazz" duymuş olmalı ki bu tarafa doğru geliyordu. "Hı, bişe mi diceksin?"soğuk davranıyodu.
İç ses: Kızım daha seni tanımıyo nasıl yakın davransın.
İç sesim haklıydı. " eee, niye çağırdın beni." Ayy çocuğu unuttum bee."Şey. Sen iyiisin ben yani istemeden kulak misafiri oldum da kavga ediyodun sanırım babandı. Elini flan vurdun ya hani bende kendine bişe yapma diye seni çağırdım. İyii misin?"yüzü daha çok düştü." O benim üvey babam hiç bir zaman da anlaşamayız. Ama bugün biraz farklı oldu. Yanii ne bilm farklı biśe oldu."

Uraz'dan

Neden bilmiyorum ama ben ona karşı bişeler hissediyorum. Diğer kızlara hissettiğimden farklı. Hemde çok farklı ama bu duygulara sevmek denilemez. Sanırım. Ben onun adını bilmiyorum yanlız." Adın ne?" şaşırdı. "Güneş" Güneş demek adı güneş. "Ee şey bu gece bişeler yapalım mı?"düşünmeden cevap verdi." Hiç tanımadığım biri ile gece dışarı çıkmak iyi bi fikir gibi gelmiyo!" hmm demek öylee."Tanışalım o zaman!" Acaba bu değişik hislerim aşka dönüşür müydü! Ama şuan istediğim inşallah bu duygularım aşk olurr... :)

Komşu Çocuğu(Yeniden Düzenleniyor)Where stories live. Discover now