1.20

6.9K 366 17
                                    

Taigi, kad ir kaip būtų keistą, dabar stovėjau prie viryklės ir maišiau puode verdančius makaronus. Buvau persirengusi į džinsus ir palaidinę, nes suknelė buvo šlapia ir išterliota šūnų ėdalu. Tuo metu vyrai sėdėjo svetainėje ir žiūrėjo futbolo varžybas. Tiesą sakant Niall manęs išprašė, kad jam paruoščiau makaronus su sūriu, o aš negalėjau atsisakyti, nes pati buvau išalkusi.

Lordas visą laiką buvo prie mano kojų, sekiojo mane, o dabar spoksojo, kaip aš maišau makaronus.

Per šias kelias akimirkas, labai prisirišau prie šio mažyčio Sibiro Haskio. Nors aš nesu labai didelė šunų megėja, bet šis šuniukas pakeitė mano nuomonę.

Vos man išvirus makaronus, ir ant jų sutarkavus sūrį, ant liemens pajaučiau tvirtas, stiprias rankas. Šiltas kvėpavimas atsimušė į mano kaklo oda, sukeldamas šiurpuliukus visame mano kūne.

- Tai kvepią iš tikrųjų gundančiai. - tyliai sušnabždėjo man į ausį duslus balsas.

Mano kūnas buvo it paralyžiuotas. Nežinau kodėl, bet man patiko jausti šio vyro raumeningas rankas ant savo liauno liemens.

Staiga pajaučiau kaip esu priremiama prie šalia viryklės esančios stalo, o mano nugara prigludusi prie raumeningos krūtinės.

- Noriu tavęs. - vyro rankos leidosi žemiau mano juosmeniu. - Bet tu turi tai pat to norėti.

Tada jis atsitraukė nuo manęs, leisdamas man atsisukti į jį.

Zayn stovėjo priešais mane su vos pastebima šypsenėle veide. Buvau sutrikusi nuo šitokių jo žodžių. Jis nori manęs, bet ne per prievartą? Bet juk tai kažkas keisto.

Paprastai Zayn būtų tiesiog persimetęs mane per savo petį ir užnešęs laiptais į savo kambarį, prievarta pasinaudotų manimi.

Nesuprantu kas pasikeitė... Nejaugi Zayn kažką jaučia? Nejaugi šis vyras turi jausmus?

Vis dar sumišusi stebėjau Zayn, kol netikėtai jis priėjo prie manęs ir suėmęs mano veidą savo dideliais delnais, priglaudė lūpas prie manųjų.

Šią akimirką nustūmiau visas blogas mintis į šalį, ir pakėlusi rankas įvėliau savo pirštus į Zayn vešlius juodus plaukus. Mūsų lūpos iš pradžių judėjo lėtai, bet vėliau tempas pagreitėjo. Pajaučiau kaip tvirtos rankos nusileidžia ant mano klubų ir jis juos kilstelėjęs pasodino mane ant spintelės. Vyro rankos palindo po mano palaidine, ir po kelių sekundžių jos jau nebuvo ant mano kūno. Zayn atsitraukęs nužvelgė mano krutinę dengiamą tik juodos nėriniuotos liemenėlės ir jo akys sublizgo.

- Kokia tu graži . - tyliai sušnabždėjo Zayn.

Aiktelėjau , kai jo putlios lūpos nusileido ant mano kaklo ir paliko šlapią bučinį. Netikėtai pajaučiau švelnų krimstelėjimą kakle, o tada švelnų bučinį.

- Susiraskit kambarį! - į virtuvę įėjęs sušuko Liam.

Tarsi būčiau nuplikyta verdančiu vandeniu, atšokau nuo Zayn ir kuo skubiau nušokusi nuo spintelės griebiau savo palaidinę užsivilkdama ją.

Pajaučiau kaip mano skruostai rausta iš gėdos. Nustebau kaip Zayn tvirtos rankos apglėbia mano liemenį ir suspaudžua mane savo šiltame glėbyje. Aš savo galvą paslėpiau jo kietoje krūtinėje.

- Negėdinkit, lėlytės. - nusijuokė Zayn.

- Kad ir kaip mielai jūs atrodote, - įžengęs į virtuvę ištarė Niall. - Bet aš esu alkanas.

Nusijuokusi iš tokių blondino žodžių, lėtai atsitraukiau nuo Zayn. Pažvelgusi į rudas vaikino akis, pajaučiau kaip jo lūpos trumpam prisiglaudžia prie mano kaktos.

Dangerous World |MALIK|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu