3.21

2.9K 225 15
                                    

Zayn pov*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zayn pov*

- Po galais! - vos tik užlipau laiptais į savo miegamąjį, į sieną akimirksniu mečiau stiklinę vazą, kuri sudužo, o joje buvęs vanduo su gėlėmis, nukrito ant grindų.

Vanduo lėtai įsigėrė į tamsius tapetus, bet man į tai buvo visiškai nusispjaut.

Pirmą kartą per šiuos trejus skausmo ir kančių kupinus metus, pakėliau balsą prieš savo dukterį - mano kūną ir kraują.
Nežinau kodėl, bet šį kartą taip lengvai praradau savitvardą ir apšaukiau Leizę....

Ir dar matant Heilei.

Ši moteris manyje žadina jausmus ,kurie, buvau įsitikinęs, dingę vos tik Lily buvo pagrobta.
Visą šį laiką jaučiuosi įtin keistai, vos Heilė būdavo šalia manęs. Atrodo, kad aš ją pažinočiau visą savo gyvenimą, o gal net ir ilgiau...

Šiandien rytą tiesiog nesusivaldžiau ir pabučiavau Heilę. Vos mūsų lūpoms susijungus, man pasivaideno, kad bučiuoju Lily. Tos lūpos buvo taip skaudžiai pažistamos ir taip derėjo kartu, nors taip būdavo tik su mano žmona.

Niekada gyvenime negalvojau, kad kita moteris gali pažadinti tuos jausmus, kuriuos atrado manyje Lily.

Ji buvo vienintelė moteris sugebėjusi mane sutramdyti ir priversti mylėti.

Vos prisiminęs savo dingusią žmoną, nepakeliamas skausmas suspaudžią man krūtinę. Puikiai pamenu prieš trejus metus jos paskutinius pasakytus man žodžius ir jos lūpas paskutinį syk priglundant prie manųjų.

Atrodo, kad visa tai butų įvykę vakar..

**Suraukęs antakius, pro Leizės kambario langą stebėjau aplinką, bet sušiktai nieko negalėjau įžiūrėti per akliną tamsą. Maža to viskas skendėjo rūkę taip suteikdamas pranašumo Randy ir jo žmonėms.

- Zayn. - tylūs lėlytės balsas gražino mane iš minčių.

- Kas? - nepažvelgiau į ją.

- Kodėl Randy trokšta tavo mirties? - paklausė Lily.

- Nes mano tėvas nužudė jo motiną.

Girdėjau kaip mano žmona akimirkai sulaiko kvėpavimą, ir ji atsistoja nuo žemės.

- Bet juk tavo tėvas... - žingsniai artėjo manęs link. - Juk jis...

- Miręs? - atsisukau į lėlytę. - Bet tai visiškai nieko nekeičią, nes Randy trokštą valdžios ir tą padaryti trukdau aš. Neketinu kaip koks bailys pasiduoti ir perleisti mafijos Randy, nes tai reikš Malik šeimos pralaimėjimą.

- Kodėl tau tai svarbu? - papurtė galvą Lily. - Jeigu perleisi mafiją Randy, viskas baigsis.

- Tu nesupranti. - ranka persibraukiau sau per plaukus. - Net ir perleidus valdžią Randy, Malik ir Smith  visada liks priešais. Smith neturi ir negali turėti valdžios, nes jie yra visiški bepročiai. Mano šeima nuo seno yra žinoma kaip stipriausia ir galingiausia mafijoje. Niekas niekada dar nebuvo mūsų nuvertęs nuo valdžios ir šis kartas nėra išskirtinis. Neleisiu, kad kažkoks pašlemėkas atimtų man priklausančią valdžią.

- Ar negalit, po galais kažkaip išspręsti taikiai? - paklausė Lily. -Nepraliejant kraujo?

- Tai pats kvailiausias tavo užduotas klausimas, lėlytę. - nusijuokiau ir papurčiau galvą.- Vienas iš mūsų tikrai mirs ir tai neabejotinai bus Randy. Aš dar ketinu ilgą laiką džiaugtis nuostabiu gyvenimu su savo dukra ir ją pagimdžiusią moterimi, kuri veda mane iš proto su savo isterijomis.

Pastebėjau kaip po mano ištartų žodžių, Lily kietai suspaudė rankas į kumščius ir piktai pažvelgė į mane. Iš jos akių mačiau, kad ji kažką įtemptai galvoją.

Po akimirkos moters veidą nušvieti vos pastebima šypsenėlė.

Netikėtai Leizės kambario durys sudrebėjo ir Lily sutrikusi pažvelgė į mane. Po akimirkos pasikartojo tas pats ir Lily nedvejodama nuskubėjo prie Leizės lovelės ir atsargiai, bet greitai iškėlė ją iš jos.

- Eik tuoj jau pat į vonią. - paliepiau užsitaisydamas ginklą.

Lily kelias akimirkas padvejojusi, papurtė galvą, ir visiškai mane nustebindama priėjo prie manęs ir suglaudė mūsų lūpas.

- Myliu tave, Zayn, nors ir koks asilas bei savanaudis bebūtum. - atsitraukusi greitai ištarė Lily ir nuskubėjo į vonios kambarį. - Buk atsargus.

Tik užsidarius baltoms vonios durims, atsipeikėjau ir pažvelgiau į duris laukdamas kas įvyks toliau. 

Po kelių minučių su trenksmu Leizės kambario duris nukrito ant žemės ir dabar aš puikiai galėjau matyti visus asmenis priešais save.

- Nebeilgai džiaugsiesi gyvenimu, Malik. - nusijuokė vyras.

- Sakyčiau, bus atvirkščiai, Smith. - tariau ir nedvejodamas šoviau į jį.

Ir pataikiau tiesiai jam į širdį.

Randy išpūtęs akis pažvelgė į mane ir krito negyvas. Jo žmonės šokiruoti pažvelgė į mane, tarsi negalėdami patikėti, kad jų šeimininkas nebegyvas. 

Per lengva.

- Na, - kilstelėjau antakį ir nusišypsojau. - Kas sekantis?

Vyrak susižvalgė ir apsisuko pradėjo bėgti. Nusijuokęs iš šitokių bailių, ramiai perėjau kambarį ir išėjau iš jo į blausiai apšviestą koridorių.

Randy žmonės jau bėgo laiptais žemyn, bet sustojo išgirdę kieme staigiai sustojant kelias mašinas. Netrukus pro duris įlėkė apsiginklavę Louis,Liam ir Harry su kitais. Pamatę Randy bailius vyrus, jei juos taip iš viso galima būtų pavadinti, ir nedelsdami užtaisė šautuvus.

- Bailiai. - nusijuokiau ir šoviau blondinui į galvą.

Blondinas sukniubo tiesiai ant laiptų ir jais nusiridenęs, atsidūrė Harry prie kojų.

- Nužudykit juos. - paliepiau ir grįžau į Leizės kambarį.

- Lily gali išlįsti. - eidamas vonios link, ištariau, bet nieko nenutiko.

Atidaręs vonios duris, susiraukiau nieko joje neradęs, tik kraujo pėdsakus.

- Šūdas!! - surikau ir sustingau išgirdęs Leizės verksmą.

Priėjęs prie skalbinių krepšio iš kurio girdėjosi verksmas, nutraukiau visas ant viršaus esančias paklodes, ir atsidusau iš palengvėjimo pamatęs sveikut sveikutėlę savo dukrą.

Paėmęs Leizę ant rankų, greitai išėjau iš vonios ir nusikeikiau neberadęs Randy kūno toje vietoje kur jis turėjo būti.

- Zayn. - į kambarį įžengė Harry. - Kur Lily?

- Ją sumautai pagrobė. **

Jeigu tik tą vakarą prieš trejus metus būčiau atidesnis ir ne toks kvailys, tai dabar mano mylima moteris būtų šalia manęs ir mes kartu augintumę savo dukrelę.

Nors Leizė nebėra tokia maža, bet ji vis dar yra maža mergytė, kuriai yra būtina mama. Ir jokia moteris niekada neatstos mano dukrai motinos vietos, nes Lily yra ir visada bus mano žmona ir Leizės mama.

Kad ir kiek man tai bekainuotų, aš nenuleisiu savo rankų ir surasiu mylimą moterį, kurią pašlemėkas Randy pagrobė ir manęs.

Ir galiu neabejoti, kad keistas Heilės ir jo brolio atsiradimas mūsų gyvenime yra kažkiek susijas su visa tuo...

Dangerous World |MALIK|Where stories live. Discover now