3.6

3.2K 240 14
                                    

Zayn pov*

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Zayn pov*

- Tėveli, kodėl negaliu vykti kartu? - sėdėdama man ant kelių, paklausė Leizė.

- Nes ten rinksis tik suaugusieji. - glostydamas dukros tamsius plaukus, atsakiau.

- Bet aš nenoriu, kad tu išeitum. - stipriau apsikabino mano kaklą, Leizė.

- Pažadu, kad greitai grįšiu. - nusišypsojau pažvelgdamas į mažąją princesę.

- Tikrai? - pakėlė savo liūdnas rudas akis.

- Mažojo pirštelio pažadas. - ištiesiau jai savo pirštą.

Mūsų mažiesiems pirštams susikibus, išgirdau Leizės kambario duris atsidarant.

Į kambarį įėjus Harry, Leizė greitai nušoko man nuo kelių ir nubėgusi apsikabino jį. Draugas ją pakėlęs ant savo rankų, švelniai suspaudę ir pabučiavo į kaktą.

- Dėde Harry. - nusijuokiau Leizei taip kreipiantis į jį. - Pasiilgau tavęs.

- Aš taip pat tavęs, neklaužada. - atsakė vyras, pastatydamas Leizę ant kambario grindų. - Bet mums ir tavo tėčiui jau metas važiuoti.

Leizė nuleido galvą ir žinau, kad ji nusiminė. Nors aš savo dukrai atiduodu visą savo laisvą laiką, bet žinau, kad tai vistiek mažai.

Du nauji viešbučiai ir kompanija užima beveik visą mano laiką, o dar ir gaujos reikalai.

Norėdamas kuo daugiau apsaugoti Leizę, tapau verslo žmogumi, kad tik jai nekiltų pavojaus. Nenoriu prarasti savo dukros, tad turiu visais įmanomais būdais stengtis ją apsaugoti.

Ji lanko mergaičių mokyklą, kuri, kaip sužinojau priklauso Eleanor mamai. O tai yra savita apsauga.

Nors mano keli žmonės slapta saugo Leizę, kai ji yra mokykloje, bet nenoriu rizikuoti dukros saugumu.

Žinau, kad Leizei trūksta motiniškos meiles, ir jokia moteris negali užimti Lily vietos. Eleanor ir Danielle dažnai leidžia laiką su ja, bet jos pačios turi savo vaikų kuriems jų tai pat reikia.

Mano mama šiandien ją prižiūrės, iki tol kol grįšiu. Bet Leizė yra tokia pati užsispyrusi ožka kaip Lily ir neis miegoti iki tol, kol aš negrįšiu ir pats nepaguldysiu jos į lovą.

Nors jai greitai sueis šešeri, bet ji visada išliks mano mažoji mergaitė. Ji nesielgia kaip kitos jos metų mergaitės, ir mokytojams tai kelią nuostaba.

Leizė mokosi geriausiai savo klasėje ir aš ja labai didžiuojuosi. Ji vienintelė atėjusi į nulinę klasę jau mokėjo skaityti, tad jai su tuo nekilo problemų.

Kaip ir aš, Leizė nepakenčia matematikos, bet Niall kartais atrasdamas laiko, atvažiuoją ir padeda su ja. Blondinui tie kvaili skaičiai suprantami labiau nei man.

Dangerous World |MALIK|Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt