3.1

4K 256 12
                                    

Stovėjau prie lango savo miegamajame ir stebėjau lėtai leidžiantis saulę

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stovėjau prie lango savo miegamajame ir stebėjau lėtai leidžiantis saulę. Diena buvo niūri kaip ir mano nuotaika. Ir tai nieko nuostabaus, nes ji visada tokia.

Po avarijos, įvykusios prieš trejus metus, tapau tarsi nesava. Atrodo, kad gyvenu ne savo gyvenimą, o kažkieno kito. Net vardas atrodo yra ne mano. Giliai savyje jaučiu, kad viskas kas dabar vykstą yra netikra.

Prarasta mano gyvenimo dalis yra palaidota kažkur giliai manyje ir aš jau nustojau tikėjusi, kad kada nors ją susigrąžinsiu. Vaistus leidžiuosi tik dėl to, nes Randy vis dar tiki, kad galiu išgyti ir susigrąžinti prarastą atmintį.

Aš nejaučiu jokios meilės jam, tik padėką. Nors Randy tvirtiną, kad prieš man prarandant atmintį buvome be galo laimingi ir mylėjome vienas kitą, mano širdis atsisako tuo tikėti. Tiesiog jaučiu, kad mano širdis priklauso kažkam kitam ir aš trokštu išsiaiškinti kam.

Randy pasakojo, kad seniau buvau labai linksma, energinga moteris, mėgau vakarėlius ir nepakenčiau vienatvės. Nebijojau išsišokti ar laužyti taisykles, nes nestygau drąsos bei ryžto.

Tuo ir patraukiau Randy dėmesį.

Iš vyro sužinojau, kad mes susipažinome prieš septynerius metus, motociklų lenktynėse. Ten buvau vienintelė moteris, kuriai buvo leidžiamą dalyvauti, nes mano visa šeima nuo seno priklausė mafijai ir niekas nenorėjo užsitraukti mano tėvo rūstybės. Tose lenktynėse tai pat dalyvavo Randy, kuris jas visada laimėdavo, o aš žūt būt troškau jį nugalėti.

Ir žinoma pergalė buvo mano.

Kaip visada, kažkoks vyrukas rengė vakarėlį po lenktynių ir aš žinoma nuvažiavau ten. Jame buvo ir Randy, kuris visą vakarą neatstojo nuo manęs, tol, kol sutikau pašokti. Po to mes prisigėrėm ir permiegojom.

Kas turėjo pasekmių.

Randy sakė, kad iš pradžių jis nenorėjo vaiko, bet aš buvau užsispyrusi ir negalėjau nužudyti nekaltos būtybės, dėl mūsų klaidos.

Mano tėvas sužinojęs apie tai, privertė mus susituokti, ir nupirko mums namą. Nors man buvo dvidešimt devyneri, o Randu trisešimt, tėvai turėjo įtakos.  Apart jo, tai gera galimybė vėl sujungti Smith ir Džouns šeimas.

Tai atneš daugiau nešvarių pinigų ir valdžios.

Nors aš sunkiai patikėjau visu šitu, ir kad gimus mūsų dukrai, mes įsimylėjome vienas kitą.

Kitos gaujos sužinoję apie mūsų santuoką troško mus pašalinti, bet tada gimė mūsų dukra ir apsauga buvo sustiprinta.

Kitos gaujos liovėsi mus bandyti nužudyti, bet Malik ne.

Ir aš atkeršysiu už savo dukros mirtį. Pažadu.

***

- Heile! - pašaukė Randy ir aš atsisukusi į jį, kilstelėjau antakį. - Rytoj tavo skrydis.

- Būtinai turėjai dabar pat tai pranešti ir nutraukti mano treniruotę? - atsidusau nuo savo rankų nusiimdama juodas bokso pirštines. - Galėjai palaukti vakaro.

- Noriu, kad gerai išsimiegotum, nes tavo skrydis ketvirtą ryto. - pavartė akis Randy.

- Poilsis man nerūpi . - eidama bėgimo takelio link. - Noriu kuo greičiau viską užbaigti su Malik.

- Prisimink ką aš tau sakiau. - atsistojus man ant takelio, Randy atsistojo šalia. - Turi neskubėti, susibendrauti su juo, o tada smogti iš pasalų, kai jis to visiškai nesitikės.

- Būtų paprasčiausiai paleisti kulką jam į galvą ir viskas būtų baigtą. - pradėdama lėtai bėgti, ištariau.

- O tu nenori jo iš pradžių pakankinti? - paklausė Randy. - Nenori matyti kaip jis kenčia, taip kaip kentė mūsų dukra?

Susinervinusi, kad Randy pradėjo kalbėti apie mūsų dukrą, sustabdžiau bėgimo takelį ir nulipusi nuo jo, patraukiau sporto salės išėjimo link.

- Heile. - sučiupdamas už riešo, sustabdė mane vyra. - Noriu, kad nuvykusi į New York būtum įtin atsargi. Malik valdos per pastaruosius penkerius metus gerokai padidėjo ir beveik visos gaujos yra jam po padu. - šaltai ištarė Randy. - Geriausia būtų jeigu tu susidraugautum su viena iš Malik draugų merginų, ir tada rasi daugiau man reikiamos informacijos.

- Visiškai nenoriu bičiuliautis su to šunsnukio draugais. - suurzgiau.

- Reikės, jeigu nori žiūrėti kaip jis kankinasi. - nusišypsojo Randy. 

Dangerous World |MALIK|Where stories live. Discover now