3.2

3.6K 250 21
                                    

Nekenčiu lėktuvų

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Nekenčiu lėktuvų. Jų dėka miršta daugybė nekaltų ir nieko dėtų žmonių.

Buvau dėkinga, kad Randy užsakė pirmoje klasėje vietą, nes negalėčiau ištverti sėdėdama prie kokio nors sukriošusio senio, kuris dvokia prakaitu ar bala žino kuo ir pasakoja savo gyvenimo istorijas, man nesuprantama kalba. Nors puikiai galiu susikalbėti angliškai, rusiškai, prancūziškai ar vokiškai, bet nenoriu švaistyti savo jėgų ir laiko veltui.

Reikia jas pasilaikyti Malik sunaikinimui.

Iš Randy ir jo gaujos daug ką sužinojau apie tą prakeiktą šunsnukį, be jokios sąžinės graužaties nužudžiusį mano dukrą ir tai mane paskatino dar labiau siekti keršto.

Zayn Malik yra itin slapta ir mirtinai pavojinga asmenybė. Per pastaruosius trejus metus jis išžudė, tiksliau išskerdė visas gaujas bandžiusias stoti jam skersai kelio. Malik ir Smith šeimos yra amžinos priešės, ir joms kariaujant, visi traukiasi iš kelio. Dauguma metų Malik šeima yra galingiausia ne tik visame Londond bet ir Los Andžele.

Randy siekia nuversti Malik nuo posto ir aš jam tai padėsiu įgyvendinti. Žinoma, tam prireiks nemažai laiko , o aš pastaruosius trejud metus tą ir tedariau.

Su manimi vyksta mano brolis Henris, kuris man padės, jei iškils sunkumų. Randy negalėjo vykti drauge, nes pasak jo, Malik sužinojęs apie jo būvimą, viską sužlugdytų ir tada turėčiau pamiršti apie kerštą Malik.

Visus šiuos trejus metus sunkiai treniravausi, iškentėjau skausmą ir pagaliau atėjo ši diena.

Diena, kai pradėsiu keršyti Zayn Malik.

- Prašome užsisegti saugos diržus. - pro garsiakalbį prabilo viena iš stiurdesių. - Tuojau leisimės.

Atsidususi įvykdžiau prašymą ir pažvelgiau pro mažytį langą.

Nesijaučiau saugi šiame lėktuve. Man patiko tvirtai kojomis remtis į žemę, o nebūti virš jos.

Nors sėdėjau pirmos klasės skyriuje, bet leidžiantis lėktuvui, vis tiek gerai pakratė.

Jam sustojus ant pakilimo tako, visi keleiviai laimingai sušuko ir pradėjo garsiai ploti, dėkodami pilotui už laimingą skrydį.

Atsisegusi saugos diržą, pakilau iš savo vietos ir su visais žmonėmis išlipau iš lėktuvo. Netrukus prie manęs prisiartino Henris ir mes patraukėme oro uosto išėjimo link.

- Mūsų lagaminai jau namuose. - važiuojant greitkeliu, prabilo Henris.

- Puiku. - linktelėjau ir atrėmiau savo galvą į stiklą. - Bent jau nereikės jų tasytis.

Dangerous World |MALIK|Onde histórias criam vida. Descubra agora