3.22

2.8K 224 9
                                    

Heilės pov*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Heilės pov*

Praėjo jau dvi savaitės, kai aš gyvenu pas Zayn namuose. Nors ir kaip tam prieštaravau, bet šis vyras buvo nepalaužiamas. Kelias valandas mes šaukėme vienas ant kito, kol galiausiai Zayn čiupo mane į glėbį ir užčiaupė mane aistringu bučiniu.
Man net kojas pakirto, o protas tarsi atsijungė.

Mes bučiavomės vos kelias minutes, bet ir jų užtektinai pakako, kad man apsvaigtų galvą ir aš negalėčiau blaiviai mastyti.

Galiausiai Zayn paleido mane iš savo glėbio, ir pasakęs, kad aš liksiu čia , paliko mane kambaryje vieną.

Per šias dvi savaitęs labai susibendravau su Zayn dukra Leize. Ji iš tiesų yra labai miela bei pašėlusi mergaitė pasižyminti įpatingais gabumais.

Mergaitės piešiniai iš tiktųjų yra labai gražūs. Jos kambario sienos tik jais ir yra nukabinėtos. Dauguma piešinių yra piešti tik su pilku, paprastu pieštuku, visiškai nespalvoti. Beveik visuose, Leizė piešia, kaip supratau, savo mamą.

Jos ilgi, šviesūs plaukai siekia liemenį, didelės rudos akys bei putlios lūpos puikiai išryškina jos šviesią odą. Visur Leizės mama yra piešiama kiek neryškiau, nei mergaitė ir Zayn. Galbūt todėl, kad jos nėra kartu su jais.

Leizės kambaryje radau dvi jos mamos fotografijas. Viena buvo nespalvota, daryta ligoninėje. Moteriai ant rankų guli kūdikis, įsuptas į rausvą užklotėlį. Šviesiaplaukės veidas pavargęs, akys negražiai įdubusios, bet jos lūpose žaidžia plati šypsena. Ji su akivaizdžia meile žvelgia į savo naujagymį ir švelniai glaudžia kūdikį prie krūtinės.

Antroji fotografija, spalvota, daryta kažkur  viduryje vasaros. Maža mergaitė, kokių dviejų metukų, mėto batono gabalėlius į ežerą, taip lesindama jame plaukiojančias baltąsias gulbes. Šalia mažos mergaitės stovi meiliai apsikabinusi sutuoktinių pora. Moteris vilki mėlynos spalvos suknelę su šleikutėmis, ir šypsosi žvelgdama į priešais juos esančią mergaitę. Vyras viena ranka apkabinęs šviesiaplaukę moterį per liemenį, o kita ranka laiko mažo šuns pavadėlį. Ant abiejų rankų pirštų žiba tokie patys auksiniai sutuoktinių žiedai.

Žvelgiant iš šalies į šias dvi fotografijas, pasijaučiau taip, tarsi pati būčiau savo kailiu viską patyrusi. Tarsi ta moteris fotografijose būčiau buvusi aš, bet tai juk didžiausias apsurdas.

Gal būt su ta moterimi, Zayn žmona, vaizduojama fotografijose, mes turime panašumų, bet mūsų gyvenimai skirtingi.

Mane aplankė keistas vienatvės jausmas. Aš jau tiesiog nebežinau kas esu, ir kuo buvau prieš tuos trejus metus.

Randy akivaizdžiai kažką svarbaus slepia nuo manęs ir aš bet kokia kaina issiaiškinsiu kas tai.

Per tas dvi savaites iš savo kvailio brolio negavau jokių žinių. Ir tas yra tikrai labai keistą.
Juk po galais, esu jo sesuo , bet aš jam visiškai nerūpiu. Atrodo, jis tik ir džiaugiasi atsikratęs manimi.

Ir kam gi yra reikalinga moteris su prarasta atmintimi?

Džiaugiuosi, kad darbas pas Malik yra nenuobodus, ir pats Zayn man nedaro jokių nuolaidų.

Šios pastarosios dvi savaitės darbe buvo gan įtemptos ir ilsėtis nebuvo kada. Visi darbuotojai dirbo kaip pašėlę, kaikurie norėdami užbaigti savo pradėtus darbus dirbdavo net iki išnaktų, kad kitą dieną darbo būtų mažiau.

Dirbti Malik įmonėje nėra jau taip blogai, kai galvojau iš pradžių. Reikėdavo tik atnešti jam kavos, pietus, paskambinti kaikuries klientams ir sutvarkyti kai kuriuos dokumentus.

Praleidusi šitiek laiko su Malik, imu jau abėjoti dėl savo keršto planų. Visa tai ką man papasakojo Randy atrodo tarsi kokia nors išgalvota istorija, kad tik Randy galėtų suvesti kazkokias  sąskaitas su Zayn. Juodaplaukis neatrodo jau toks blogas šunsnukis, kokį man apibūdino Randy ir Henris. Zayn rūpinasi savo vienintekę dukra ir saugo ją kaip liūtas savo jauniklį.

O žudikai juk neturi jokių jausmų. Jie nieko nejaučia žudydami kitus žmones ar gyvūnus.

- Heile, jau vakarienė. - į mano miegamąjį įstrinkėjo besišypsanti Leizė.

- Na, tada eime. - nusišypsojau mergaitei ir paėmusi ją už rankos išėjau iš kambario.

Perėjusios antro aukšto koridorių, priėjome laiptus. Leizė kaip visada, paleido mano ranką ir laiptais ėmė leistis pirma.
Nusišypsojusi, ėmiau tai pat leistis laiptais žemyn, kai netikėtai ėmė svaigti galva. Akyse apsiblausė ir viską regėjau tarsi pro rūką.

Staiga mano kūną apleido jėgos ir aš praradau sąmonę.

Dangerous World |MALIK|Where stories live. Discover now