2.8

4.9K 277 12
                                    

Viso susėdę prie stalo pavalgėme ir grįžome prie televizoriaus. Vyrukai gyrė mano ruoštą maistą. Ypač Niall. Jis prisipažino, kad jau seniai nėra valgęs namuose ruošto maisto.

Praėjus daugiau nei valandai, filmas pasibaigė ir aš kelis kartus sumirksėjusi pažvelgiau į Zayn.

Nustebau pamačiusi, kad jo rudos akys yra lengvai užmerktos ir juodos tankios blakstienos guli ant jo trumpais barzdos šereliais apžėlusio skruosto.

- Tikriausiai Lily per daug naktį jį išvargino. - girdėjau ant kitos sofos tyliai kikenantį Niall.

- Užsičiaupk blondine . - pavarčiau savo akis, švelniai pirštais perbraukdama per Zayn juodus, gan ilgokus plaukus. - Nepažadink jo.

- Nepriversi. - toliau kikeno Niall.

- Daugiau nebeleisiu tau knistis mūsų šaldytuve. - Vis dar glostydamas juodaplaukio plaukus, pagrąsinau. - Ir neleisiu valgyti mano ruošto maisto.

- Bet...- nustojęs kikenti, surimtėjo blondinas.

- Ir nieko nebegaminsiu. - pridūriau.

- Tu negali taip su manimi pasielgti. - kaip mažas vaikas suzyzė Niall.

- Esi tuo įsitikinęs?  - kilstelėjau antakį pažvelgdama į vyrą.

- Gerai, tyliu. - pasiduodamas iškėlė rankas Niall.

- Manau, kas mums jau metas. - Atsistodamas nuo sofos prabilo Liam.

Jo pavyzdžiu pasekė ir likusieji. Norėjau atsistoti atsisveikinimui, bet netikėtai Zayn suspaudė mane stipriau savo glėbyje ir prisiglaudė arčiau savęs.

- Jis net miegodamas nepaleidžią tavęs. - nusijuokė Harry eidamas su kitais lauko durų link.

- Iki. - pakėlusi ranka pamojavau ir vyrams dingus už lauko durų, atsidusau.

Mano akys nukrypo prie mielai miegančio Zayn ir aš net nejausdama to, išsišiepiau kaip įsimylėjusi paauglė. Švelniai pirštai pradėjau braukti per savo vyro švelnius plaukus ir visiškai pasinėriau į mintis.

Aš niekada nemaniau, jau šitoks vyras kaip Zayn Malik atkreips dėmėsį į mane - paprastą, nieko neišsiskiriančią mergina patiriančią vidurinėje patyčias. Jeigu man paauglystėje būtų kažkas pasakęs, kad tapsiu ponia Malik ir susilaukiau nuo jo pačios gražiausios dukros , būčiau tik garsiai nusijuokusi iš to ir nepatikėjusi.

Bet visiškai nesigailiu, kad persikrausčiau į Bradfordą ir sutikau nueiti į vakarėlį kuriame susipažinau su pačiu Malik. Vis dar puikiai prisimenu jo pykčiu degančias akis, kai aš pabėgau nuo jo ir po kelerių metų susitikus jį teisme, uždariau į kalėjimą. 
Turiu pripažinti,  kad tą lemtingą teismo dieną buvau tokia išsigandusi,  kad norėjau nenuvykti į teismą, bet mane paragino ten vykti mano mama. Ji pasakė, kad tiki manimi, kad Zayn Malik vertas kalėjimo. Pasak jos, Malik yra didžiausia miesto padugnė, nevertas meilės,  narkotikų dyleris ir aš iki mūsų  susitikimo po septynerių jo nelaisvės metų, tikėjau tuo.

Geriau pažinusi Zayn, supratau, kad jis slepiasi po didžiule melo ir neapykantos kauke, o jo viduje slepiasi mielas bei švelnus vyras trokštantis meilės ir aplinkinių šilumos.

Atsidususi paslėpiau savo veidą jo krūtinėje ir užsimerkiau.

Niall pov*

Atsisveikinęs su Lily, su vyrukais išėjome iš jos ir Zayn namų.

- Lily galutinai jį suvystė.  - Nusijuokė Louis.

- Tarsi pats nebūtum suvystytas. - Papurčiau savo galvą eidamas savo raudono automobilio link.

- Aš bent nedulkinu kiekvienos pasitaikiusios merginos vakarėlyje. - atsakė Louis.

- Koks skirtumas. - Susinervinęs atrakinau savo automobilį ir įsėdęs garsiai užtrenkiau dureles.

Užvedes mašinos variklį, pirmas  išvažiavau iš Lily ir Zayn namų kiemo ir pasukau visiškai į kitą pusę negu yra mano namai.

Važiavau viršydamas leistiną greitį, bet man į tai buvo nusispjaut. Pro atvirą mašinos langą, vėjas taršė mano taip ir suveltus blondiniškus plaukus ir aš pirštais perbraukiau per juos.

Mano automobilis lėkė tiesiu keliu ant 200km\h ir aš paspaudęs greičio pėdalą, padidinau greitį.

Staiga prieš mani akis už kelių šimtų metrų pasirodė staigus posūkis ir aš uždėjau pėda ant stabdžių. Susiraukiau, kai greitis nesumažėjo.

Staigiai pasukau automobilio vairą bandydamas išsukti posūkį, bet automobilis nuo didelio greičio susimėtė ir atsivertęs atsidūrė ant šalto asfalto.

Mano akyse pasidarė pilkšvą ir pajaučiau kaip mano kakta kažkas teka. Su pirštais paliečiau savo kaktą ir pažvelges į juos susiraukiau, nes ant jų buvo tamsus kraujas.

Po kelių akimirkų pajaučiau kaip mano jėgos senka ir aš netekau sąmonės.

Dangerous World |MALIK|Where stories live. Discover now