2.14

4.4K 293 9
                                    

Praėjo keletas minučių ir Leizės kambario durys atsivėrė. Net nepakėlusi akių žinojau, kas įžengė į kambarį ir už savęs tyliai uždarė duris.

- Mums reikia pasikalbėti. - tyliai ištarė Zayn.

Net neketinau jam atsakyti, nes jaučiau, kad jei prasižiosiu mėgindama kalbėti, apsipilsiu sūriomis šiltomis ašaromis. Vis dar jaučiau sunkų gumulą viduryje gerklės, kuris tarsi dusino mane.

- Lily, kalbėk su manimi. - tyliai pareikalavo juodaplaukis, kuris į mano gyvenimą atnešė daug ašarų, bet kartu ir meilės.

- Kodėl? - užkimusiu balsu tyliai paklausiau.

Stojo nemaloni tyla. Tarsi saugodamasi ir tikėdamasi stiprybės, labiau priglaudžiau Leizę sau prie krūtinės, bet vis dar nedrįsau pakelti į Zayn savo sūrių ašarų pritvinkusių akių. 

- Galbūt norėjau kažko kito. - atsiduso vyras. - Norėjau vėl patirti nuotykių.

- Tikėjausi, kad tu pasikeitei. - žvelgdama į mūsų dukrytę, ištariau.

O ji tokia panaši į tėtį. Bet mes jo netekome.

- Tu juk iš pradžių žinojai į ką veliesi. - atsakė Zayn. - Tad gali nekaltinti vieno manęs. Tu tiek pat kalta kiek ir aš.

- Ar aš tave apgaudinėjau nežinia kiek laiko?! - piktai sušnypščiau. - Ar aš dingdavau naktimis, o grįždavau paryčiais girta ir šlykščiai dvelkianti saldžiais moteriškais kvepalais? Ar pas mane telefone pilna kažkokių kalių numerių, siūlančių greituką kokiame bjauriame skersgatvyje ar viešbučio kambaryje!? Ar aš piršausk tau ir įkalbinėjau kuo greičiau žengti prie altoriaus, nors prašiau neskubėti?!

- Tu landžiojai po mano telefoną!? - suriko Zayn.

- Tu iš visų mano pasakytų žodžių įsiminei tik savo sušiktą telefoną? - susiraukiau ir lėtai pakėliau į jį akis. - Tu esi toks kvailys, Zayn.

Lėtai atsistojusi nuo supamosios kėdės, paguldžiau Leizę į jos lovelę ir užklojusi jos smulkų kūnelį, pakštelėjau jai į kaktą. Kelias akimirkas tiesiog stovėjau šalia lovelės ir ašarotomis akimis žvelgiau į mūsų su Zayn dukrą. 

Leizė yra mano saulės spindulėlis, kuris nušviečia kiekvieną mano niūrią dieną džiaugsmu ir begaline meile. Ji yra geriausias dalykas, kuris nutiko mano sušiktai nuobodžiame gyvenime. Esu be galo dėkinga Harry už tai, kad atkalbėjo nuo aborto, kuris pirmas šovė man į galvą vos sužinojus, kad esu nėščia. Ir ne nuo ko kito, o nuo pačio Zayn Malik, vyro rudomis akimis, juodais vešliais plaukais ir raumeningu, stipriu lyg plytinė siena kūnu. Vyro, kurį net pati nesusivokdama pamilau, su jo visais pykčio priepuoliais ir dažnomis nuotaikų kaitomis. 

Zayn garsėjo savo šaltakraujiškumu ir nemokėjimu valdyti savo pykčio. Sklido gandai, kad viskas dėl to, nes vaikystėje jis matė vien smurtą, ir pats būdavo jo auka. Mama buvo narkomanė, o tėvas vos sužinojęs apie tai, paliko Zayn ir ją vienui vienus, ir dingo nuo Žemės paviršiaus.  

Aš nežinau kiek šituose plepaluose yra tiesos, bet atrodo tikėtina. 

Zayn niekada man nepasakojo apie savo šeimą ir aš jo neverčiau. Kiekvienas turi bjaurią praeitį, kurią norime pamiršti ir išbraukti iš savo gyvenimo, kad galėtume judėti į priekį pradedant naują gyvenimo puslapį. 

Dangerous World |MALIK|Where stories live. Discover now