2016.07.23

2.9K 177 11
                                    

Šeši metai... Šeši metai, kai ONE DIRECTION mūsų visų berniukai susibūrė į vieną grupę. 

Žinau, kad dauguma neskaitys, bet aš džiaugiuosi,  kad esu Directioner ir galiu išsakyti visas savo mintis :) 

Directioner tapau prieš trejus metus. Manau, kaip ir dauguma perskaitė Fanfiction ir įsimylėjo juos iki ausų :) Na mano favoritą lėmė ta fanfiction. Jau nebeprisimenu koks tos istorijos pavadinimas ar puslapis kuriame buvo keliama, bet aš dabar norėčiau padėkoti tai istorijai, nes tik jos dėka tapau tuo kuo esu trejus metus - DIRECTIONER. 

Aš didžiuojuosi galėdama garsiai visiems prisipažinti, kad esu šiame nuostabiame fandome :) Nors jame daug dramų (kurias pačios iš nieko iškeliame) , pykčių, nesutarimų, juoko, liūdnų akimirkų, bet mes esame viena šeima. Nesvarbu kiek kartų mes tarpusavyje pyksimės, bet mus vienis - ZAYN, LIAM , NIALL, HARRY IR LOUIS. 

Noriu padėkoti Zayn, savo favoritui ( savo vyrui :D ), kad išmokė mane kitokio požiūrio į gyvenimą. Buvau tokia pat nedrąsi kaip jis, gėdijausi visko, bet Zayn mane išmokė pažvelgti į savo baimes ir priimti save tokią kokia esi iš tikrųjų. 

Tiksliau noriu visiems padėkoti berniukams,. kad ištvėrė šešerius metus grupėje, nepasidavė ir dainuodavo scenoje, matydami mūsų ašaras, vos juos išvydus. 

Niall tai mūsų pakvaišęs airis blondinukas kuris net ir niurią dieną gali praskaidrinti nuotaiką. Tas jo juokas užkrečia visus esančius aplinkui. Kai jis skambina gitara, jo išgaunami skambesiai tokie malonūs, kad gali klausytis ir tau vis tiek nenusibos. 

Harry tai mūsų šelmis, be kurio ONE DIRECTION nebūtų tokia..... Net nežinau kaip tai išreikšti. Tiesiog Harry yra tas žmogus dėl kurio visoms pakerta kojas.  

Louis tai mūsų BOOBEAR kuris yra tokios didelės širdies, kad net nusakyti neįmanomą. 

Liam yra mūsų Daddy kuris rūpinasi visais, ir yra toks linksmas, kad griūk iš juoko :D  

BE KIEKVIENO IŠ JŲ - ONE DIRECTION NEBŪTŲ ONE DIRECTION. 

Dauguma Directioner išmetė Zayn iš savo širdžių, tik dėl to, kad jis paliko grupę ir pradėjo solinę karjerą.. Bet aš niekada negalėčiau išmesti šito mielo juodaplaukio, kuris užkariavo mano širdį prieš tris metus. 

AČIŪ, KAD JŪS BERNIUKAI ESATE, DAINUOJATE, KREČIATE POKŠTUS.

 ŽINAU, KAD PO DAUGELIO METŲ AŠ JAU NEBEBUSIU DIRECTIONER, BET ŠIRDYJE VISADA IŠLIKSIU TA MERGAITĖ KURI PAMETĖ GALVĄ DĖL ŠIŲ PENKIŲ KARŠTŲ, LINKSMŲ, TOBULUS BALSUS TURINČIŲ VAIKINŲ. 

4- in my eyes

5 - in my heart

Dangerous World |MALIK|Where stories live. Discover now