EPILOGAS

3.8K 243 22
                                    

Atrodo, taip neseniai pradėju rašyti šią istoriją, o jau ketinu šią akimirką ją užbaigti. Labai dėkoju visiems skitytojams kurie mane palaikė, rėžė kritiką į akis, ir nuo pat pirmųjų šios istorijos dalių skaitė ją. Be jūsų mielieji nebūtų šios istorijos!
Dėkoju už +187 peržiūrų ir +16k Vote , nes wow , tai yra be galo daug. O juk pradėjau viską nuo 0.

Kaip keistą dabar rašyti šį epilogą (kad ir koks nevykęs jis yra), nes žinau, kad su juo užbaigsiu Zayn ir Lily istoriją.

Džiaugiuosi, kad nenuleidau rankų ir vis dėl to sugebėjau išplėsti šią istoriją iki trijų sezonų. (O tai yra man labai daug.) Perskaičiusi visą savo istoriją, norėčiau daug ką pakeisti, ištaisysi tuos netikslumus ir trūkumus, pridėti šiek tiek daugiau emocijų, veiksmo bei apibūdinimų. Galbūt net ją perrašyti kiek kitaip, bet liks kaip yra dabar.

DĖKOJU JUMS MIELIEJI, KAD PALAIKĖTE MANE IR EIKVODAMI SAVO LAIKĄ SKAITĖTE ŠIĄ ISTORIJĄ!

Iki kitų susitikimų!!
Karolina

Iki kitų susitikimų!! Karolina

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Autorės pov*

Lily ir Zayn nukeliavo ilgą kelią, kol pagaliau atrado tikrąją meilę. Buvo skausmo, pykčio, ašarų, nusivylimo, bet jie nepasidavė ir įveikė visus sunkumus. Net ir pikčiausi priešai neįstengė sutrukdyti Lily ir Zayn būti kartu.

Kiekvienas iš jų turėjo savų minusų ir pliusų, bet jie ir suartino šias dvi sielas. Jų istorija baigėsi, bet iš jos mes galime pasimokyti daugelio dalykų.
Nereikia niekuomet nuleisti rankų, kad ir kaip būtu baisu.
Tiesa visada išlįs iš maišo, nors ją buvo mėginta slėpti įvairiais būdais.

Kad ir kaip Lily bei Zayn buvo sunku, jie atrado vienas kitą, o kartu ir savo tikruosius jausmus. Iš kurių gimė judviejų dukra.

Juk neveltui yra sakoma - meilė nugali viską.

Dangerous World |MALIK|जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें