BÖLÜM 1

2.8K 89 13
                                    

Bu hikayeyi iki kişi yaziyor. Ben ve kankam sürekli iki kişi ağzından olacaktır. Denedik ve güzel sonuç aldık. İnşallah sizde beğenirsiniz.

-Masal'dan;

Beste her zaman ki gibi günaydın bile demeden Efe'yi anlatmaya başlamıştı. Ne kadar Efe'yi sevmesemde beste onu çok seviyordu.

Ben de Oğuz'u çok seviyordum. Ama benim pek anlatacak birşeyim yok çünkü Oğuz ile pek konuşmuyoruz. Ben ne mi anlatıyorum? Hadi baştan başlayalım.

Ben Masal ve best kankam Beste biz herkesten uzak neşeli iki best insaniz. Yani best insan derken ruhumuz best. Ben Oğuz'u dört yıldır seviyorum. Beste ise iki yildir Efe'yi seviyor. Ama ikimizde arkadaştan öteye gidemedik. Hatta artık arkadaşmıyız onu bile bilmiyoruz.

İzmir 'in güzel kızlarıyız demek isterdim ama İzmir kısmından sonrası bize pek uymuyor. Biz kendi halinde iki aşığız. 17 yaşındayız ama ikimizin toplasak on sevgilisi bile olmamıştır.

-Beste'den;

Evet bende Masal'a katılıyorum. Çirkinliğimizden mi yoksa davranışlarımızdan mı bilmiyorum ama pekte sevgilimiz olduğu söylenemez. Zaten en uzun rekorum 4 gün. Muhtemelen Masal'ın ki de 6 filandir. Çünkü o yeşil göz sarı saç tan kazanıyor. Bense öyle değilim aksine kumral bir kızım. Ama her zaman saçımı boyatmak istemişimdir ve piercing takmaya özenmişimdir. Biliyorum yakışmaz ama belki diyorum...

Belki bi gün bi evrim bize geçirir ve gün gelir devran döner ve Efe beni sever diye düşünüyorum ama nafile boşuna böyle hayaller kuruyorum. Çünkü o çok yakışıklı ve bütün güzel kızlar peşinde. Aynı şey Oğuz için de geçerli. O da çok yakışıklı. Ama benim gözüm mal Efe'den başkasını görmüyor. Ne diyeyim yani sanırım kaderim bu piçe bağlı.

Sürekli Efe hangi kafelere giderse oraya gidiyorum. Bazen aşırı çirkinliğimizden bizi almiyorlar tabii..

-Masal'dan

Çirkin olmayı biz mi istedik sanki? Biz sadece olduğumuz gibi gözüktük herkese. Ama herkes bizi görmek istediği gibi gördüğü için dışlandık okulda Oğuz'un üstüne kahve döktüğümden beri benden nefret ediyor. Evet sakarım. Tamam biraz sakarım. Tamam tamam baya sakarım ama

Beste'nin de benden farkı yok. Çok fazla kötü yönümüz var ama bana göre bunlar aşka ulaşmak için büyük engeller değil. Ve şuan bana gelen cesaret dalgası ile bir whatsapp grubu kurdum ve bilin bakalım grupta kimler var. Tabii ki de "Oğuz ve Efe" eğer onlar bize gelmezse biz onlara gideriz.
***

Whatsapp profil fotoğrafımı manzara resmi yaptım ben olduğumu anlamasınlar. Anlasrlarsa herkes şüphesiz çıkardı. Zaten numaramı bilen de yoktu.

Herkese yarın buluşmak istediğimi söyledim birçok kişi "nerede, sen kimsin" gibi sorular sormuştu ama ne Efe ne de Oğuz cevap vermemişti. Benim kim olduğumun önemli olmadığını ve yeri onlarin seçmesini söyledim aslında Oğuz'u takip ederken birkaç yer öğrenmiştim ama... Hemen Beste'ye mesaj atıp o kişinin ben olduğumu söyledim. İlk önce şaşırdı çünkü benden böyle birşeyi ben bile beklemiyordum. Neyse sonra bir çocuk sitede bir evi olduğunu orada buluşabileceğimizi söyledi. Saat yedide diye karar verdiler. Ama hala Efe ve Oğuz'dan çıt çıkmıyordu hemen Beste'yi aradım "yarın bize erken bir saatte gelmesini" söyledim yarın çok güzel olmalıydık. Bizi gören şaşırmalıydı. Tabi söylemesi kolay. Nasıl becereceksek. Böyle düşüne düşüne saat akşam olmuştu.

Tabi ben diyette olduğum için ağzıma bir lokma koymuyordum. Ama bayağı acıkmıştım o yüzden birşeyler yemek icin mutfağa ilerledim. Birşeyler atıştırdıktan sonra kimseye gözükmeden odama geri girdim çünkü yemek yediğimi görseler annem hemen lafını koyardı. Evet çirkinliğimden sadece arkadaşlarım değil ailem de rahatsız oluyor.

Böyle düşünürken gözümden bir damla yaş akmasına izin verdim. Alışmıştım her gece böyle düşünüp ağlamaya.. Ağlarken uyuya kalmaya...


İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİWhere stories live. Discover now