24. Bölüm

322 25 24
                                    

Bu bölüm de tatlış bir okuyucumuza 😇

İyi okumalar

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Masal 'dan

Beste video ya çekmemi istediği zaman böyle bir olay beklemiyordum. Ağzım açık bakarken yanından biri

"Hasss"

Dediği zaman yan tarafıma döndüm. Dönmemle Oğuz la göz göze geldik. Önce bana sonra elimdeki telefona baktı.

"Sil o video yu "

Dediğinde telefonu daha sıkı tuttum.

"Yoo niye silecekmişim ? Noldu senin de gay olduğunun ortaya çıkmasından mı korkuyorsun ? "

Diye bağırarak konuştum. Herkes yavaş yavaş bize döndüğünü fark ettiğinde kolumdan tutup beni okulun arkasına doğru sürükledi.

"Ne saçmalıyorsun ? Ben mi gayim ? Lan sen kaç yıldır benim peşimden koşan o ezik kız değil misin ? Başkalarının gözünde değişmiş olabilirsin ama benim gözümde hala o ezik peşimden koşan kızsın ve hep öylede  kalacaksın. Acıyorum size. Bizimle uğraşmayı kesin sizin gibi eziklere asla bakmayacağız !

Diye bağırdığında kafamı kaldırıp ona baktım. Gözlerim dolmuştu. Ama bu seferki sinirdendi. Sinirle ona baktığımda afallamıştı.

"Sen kendini ne sanıyorsun ya ? Kaç yıl peşinde koştuğum doğru ama şuan seni zerre sevmiyorum. Sen o kadar duygusuzsun ki bana acıyacağına  kendine acı. Benim beni gerçekten seven arkadaşlarım sevgilim var ? Senin neyin var ? "

Diyip omuz atarak okula girdim. Ama yapmasam içimde kalırdı diyip geri döndüm ve suratına tükürdüm daha o cevap veremeden okula koştum.  Lavoboya gidip elimi yüzümü yıkadım. Her ne kadar takmamaya çalışsamda olmuyordu.

Bir zamanlar onu deli gibi severken şimdi bunları duymak gerçekten üzüyordu. Ben onu severken hep zayıflarsam güzel olursam bana bakar ve çok guzel bir çift oluruz diye hayal kurardım. Olumsuzlukları bir kenara bırakıp hep olumlu düşünürdüm. Şimdi canımı bu kadar acıttığına değer mi diye soruyorum kendime belki Kerem karşıma daha erken çıksaydı herşey daha farklı olur muydu ? Şuan canım bu kadar acır mıydı?

Telefonum titrediğinde ekranda Milföyüm ❤ yazısını görünce gülümsedim. Daha çok buruk bir gülümsemeydi bu. Kerem hep zor zamanımda yanımda oluyordu. Kumsaldan şu yana hiçbir zaman kötü davranmamıştı. Evden gittiğimizde bile.  Mesajı açtığımda kahkaha atmaya başladım.

Kerem bir fotoğrafını atmış altına ' Annen beni böyle beğenir mi ? ' yazmış. Fotoğraf resmen şöyle Nazlı tarafından yapıldığı belli olan dağınık bir makyaj saçlarda tokalar elinde pembe çay fincanı üstünde pembe şal...

Gülmekten cevap verememiştim. Gözlerimden yaş akarken birden şizofren gibi gülmeye başlamam normal miydi ?( yoksa içime şevval mıi kaçmıştı hshdjdjs )  Lavabodan tipimi düzeltip çıktığımda herkesin çoktan derse girdiğini gördüm. Bende kantine geçip Kerem in attığı fotoyu açıp gülmeye devam ettiğinde. Jetonum yeni düştü. KEREM BUGÜN ANNEMLE TANIŞMAYA GELİYORDU!

Hemen fırladım yerimden sonra oturdum. Mal mıyım şimdi ne yapacaktım ki ? Kerem i arayım bari diyip ders bitene kadar Kerem le konuştum. Annemle ilgili bir sürü soru sordu hepsini cevaplamaya çalışırken zil çaldı. Beste yi bulmam gerektiğini bildiğim için telefonu kapattım. Yoksa akşama kadar soru sorardı benim milföyüm. Sınıfa falan baktığımda Beste yi göremedim. Kantine ve daha bir sürü yerde yoktu. Aradığımda ise açmıyordu. Telaşlanmaya başlamıştım ki Beste sınıfa girdi.

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin