23. Bölüm

378 34 9
                                    

Yb yb yb 😂 geldik ayol çatlamayın. Bu bölüm ü tatlış bir okuyucumuza gönderiyoruz. Her bölüm bir okuyucumuza 😘 sizi çok seviyoruz.

İyi okumalarrr.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Masal' dan

Son kez planı konuştuktan sonra Beste evine gitti. Biz ise yarın okul var diyerek direk uyuduk. Sabah olduğunu bildiren sesler duyduğum zaman kalkıp alarm ı kapattım. Asla alarm ı kapatıp geri uyuyan biri değildim. Çünkü alarm çaldığı zaman kalkmazsam uyuyamıyorum nedenini de bilmiyorum ama. Kalkıp zar zor elimi yüzümü yıkadım. Üstümü güzelce giyindim. Bugün Gözde yi göreceğim diye biraz fazla süslendim. Hazırlanmam bittiğinde uykusuzluğum yüzünden geç kaldığımı fark ettim. Acele acele aşağı indiğimde Kerem in arabasını göremedim. Onun yerine uykusunu alamamış ayakta zor duran Beste yi gördüm.

" Bak bak bide hayal kırıklığına uğruyor unuttun sanırım bugün Keremgil Gözde'yle bugün bana kaldın şekerim yürü geç kaldın bide ağaç ettin beni "

Diye homurdana homurdana yürüyen Beste ye yüzüm düşük bir şekilde katıldım. Biz geç kaldığımızı bile bile aylak aylak yürürken kaldırım kenarında tartıcı çocuk gördüm. Eskiden kaçtığım en büyük sorun tartıydı şimdi ise tartılmak istiyordum.

"Beste tartılalım mı ? "

Dedim. Derken çocuğun yanına gelmiştim bile.

"Geç kaldık farkındasın dimi ? "

Dediğinde suratımı düşündüm iyice.

"Tamam hadi hadi"

Diyince zafer gülümsememle birlikte çocuğa para verip tartının üstüne çıktım.

" 61 kilo abla "

Diyince şoka girdim.

"Kaç dedin ? Kaçç??? 51 dir o 51 "

Dedim.

" Yok abla 61 işte "

Diyince gözlerim doldu.  Tam 3 kilo almıştım. Ben o kiloyu bir yerlerimi yırtarak vermişken nasıl hemencicik almıştım kiii ??

Hemen tartıdan inip bana sırıtan Beste nin yanına gittim.

" Beste koş köpek geliyorrr !! "

Diye bağırdığımda ikimizde deli danalar gibi koşmaya başlamıştık. Normalde geç kalacağımız derse bile yetişebilirdik yani o derece giderken okula giriş yaptık tabi okula girince herkes bize mal mal baktı. Haklılar okula mal gibi koşarak girdik yani.

" ee ne-ner-nerde kop-pek "

Diye zar zor konuşan Beste ye mahçup bir şekilde baktım. Bu yalan söyledim anlamına geliyordu. Beste bana sinirle bakmaya başlamışken

" a-ama kilo almıştım. Napiyim koş desem hayatta koşmazsın. Hem iyi mi oldu spor yaptık. "

Diye savunmaya geçip sınıfa doğru yürüdüm.

" şükret sana kıyamıyorum Masal hanim "

Diyip sınıfa giren Beste ye koşarak kolumu  omzuna attım. Gülüşerek yerimize oturduğumuz zaman hocada yeni gelmişti. Yani geç kalmamıştık.

Sessiz sedasız 5 dersten sonra öğle arasına girdik. Sessiz sedasız Beste 'yle tostlarımızı kemirirken telefonum titredi. 'Abla ben bizimkileri ayarladim siz elinizi çabuk tutun' Deniz'denmiş. Bende Kerem den bekliyordum derken bir mesaj daha geldi hemdeeee  Milföyüm' den evet milföyüm diyette en çok canım çeken şey milföy hamuru olan börek tarzı şeylerdi. Canım çikolata istemez milföy hamurlu börek çekerdi. Tabi yiyemezdim amaa konumuz bu değil. Heycanla mesajı açtım. ' canım ben eşyaları aldık. Sizde oyalanmadan gelirsiniz öptüm. :* ' heyecanım sönerken zil çaldı.

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİWhere stories live. Discover now