3.Bolum

1K 74 9
                                    

3. Bölüm

Yorumlarınızı bekliyoruz....

-Beste'den

Masal'ın sözünü duyunca geçirdiğim şoku bir kenara bırakıp kalktım. Ve hemen orayı terk ettik. Kumsala doğru ilerlemeye başladık.

Kumsal pek kalabalık olmasa da 7-8 kişilik bir grup vardı. Hatta gitar çalıyorlardı. Gitarı görür görmez zaten iki yıl önce aklıma geldi. Ben 10 yaşımdan beri gitar çalıyordum. Fakat liseye geçince görünüşümden rahatsız olanlar beni gitardan soğuttular. Masal'ın

"Yürümeyecek misin Beste?"

demesiyle geçmişimden dönebildim. Cevap vermeden sadece kafamı onaylarcasına sallayarak yürümeye devam ettim. Az önce gördüğümüz grubu geçtik. Ve aramızda ne konuştuklarını duyamayacağımız kadar bi mesafe olana kadar yürüdük.

Ve sonunda bir banka oturduk. Konu nasıl açıldı bilmiyorum ama Masal birden

"Selin'den nefret ediyorum. Elimden Oğuz'u aldı. Şimdi de sıra Efe'de. Oğuz'u sevdiğimi bile bile sinemada iki yan koltuğumda onu öptü. Şimdi ise kafayı Efe'ye taktı. Onu asla affetmeyeceğim. Sende. Biz çok iyi dosttuk. Biliyorsun bunu sende. O. BİZE. KAZIK. ATTI. Ve ben bunu ona ödeteceğim."

dedi gözleri dolu dolu. Bu konusmayı daha fazla çekemeyecektim. Hemen ayağa kalkıp az önce gördüğümüz grubun yanına gittim ne olduğunu anlamamış gibi bana baktılar. Ben de beklemeden gitarı kaptığım gibi koşmaya başladım. Onlar hala anlamamış ve arkamdan bakıyorlardı. Masal'ın yanına yetiştiğimde

"Masal kooooooş"

diye haykırdım. Ben koşarken bu saf arkadaşım hala oturmuş ve mal gibi bakıyordu. Geri dönüp onu ayağa kaldırdım ve peşimden sürükledim. İzimizi kaybettirdikten sonra kumsala yerleştik.

Ben gitarı elime alıp akorlarıyla oynadım. Sesim kötüydü ama o kadar da berbat değildi. -şarkı medyada var- Ben şarkıyı söylemeye başladım ardından Masal'da katıldı bana.
***
-Masal ' dan

Şarkı bittiği zaman gözlerimden yaşlar akmasına izin verdim. Çok sinirliydim. "Neden ben" diye hesap sormak istiyordum. Ama nedenini biliyordum. Ben şişman gıcık çirkin bir kızım. Ama dışardan öyle görünüyorum. Ya içim sevecen, hayat dolu, neşeli. Ama onları Beste'den başka kimse görmek istemedi. Ben böyle düşünürken Beste ayağa kalktı.

Bir sağa bir sola gidiyordu. Neden ben neden ben diye sayıkladığını duydum. Sonra birden kuma vurmaya çalışıp yere çakıldı salak arkadaşım. Gülmemek için kendimi zor tutuyordum. Sonra Beste anırmaya başladı. Tam bende gülecektim ki arka tarafta bir gülme sesi duydum. Hemen ayağa kalktım ve Beste'yi de kaldırdım.

"Masal ben korkuyorum"

dedi Beste. Aslında bende korkmaya başlamıştım.

"Orda kim var "

diye bağırdım. Birden karşımıza iki tane karanlık süliet çıktı. İkimizde çığlığı bastık.

"Heyy! Susun sağır oldum heralde "

dedi sag taraftaki karanlıkta pek gozukmuyorlardi.

"Masal ben sarhoş mu oldum? Yoksa bunlar uzaylı falan mı"

Beste bunu söylerken çocukların yüzünü inceliyordu.

"Sadece ikiziz. "

dedi soldaki ve bana dondu

"Ben Kerem bu da Kağan "

ellerini sıktım.

"Ben Masal ve bu da Beste"

dedim. Beste' de el sıkıştıktan sonra.

"Burda ne işiniz var"

diye aniden sordum

"Asıl sizin burda ne işiniz var "

dedi Kerem.

"Biz dolaşıyorduk "

dedim. Kağan'da

"Ama biz hiç öyle görmedik"

dedi. Herkes birbirine bakıyordu. Ne yani her şeyi duymuşlar mıydı?

-Beste'den ;

Kağan ortamı gerdiğinin farkına varıp

"Siz burada mı oturuyorsunuz"

dedi. Onunla iletişime geçmeyi çok istiyordum. Nedense birden kanım ısındı ona. Sanki o konuşunca midemde kelebek horon tepiyordu. Aşk olabilir miydi bu? Saçmalama Beste. Daha çocuğu ilk görüşün. Kağan'ın sorusuna

"hayır"

diyerek cevap verdim. Kerem

" Şey... Biz... İstemeden... Şey ettik..."

diyordu. Ağzında birşeyler gevelediği belliydi. Masal bir anda

" Saadete gelir misin? Ağzında geveleme lütfen"

dedi. İyi ki de dedi valla. Yoksa ben söylediği kelimelerin kabacasını aktaracaktım Kerem'e. E bu da Kağanın yanında ayıp olacaktı.

Sonuçta beni kaba bir kız olarak tanımasını istemem. Tamam kabayım ama yani neyse ya... Kerem bir anda

"Biz istemeden de olsa kulak misafiri olduk. Bankta konuşuyordunuz. Sonra gitarı aldınız kaçtınız falan. Hepsine şahit olduk. Bu arada sesin çok güzel Masal"

dedi. Ardından hemen

"Sende çok güzel gitar çalıyorsun"

diye atladı Kağan. Kerem Kağan'ın karnına dirseğini geçirdi ve devam etti

"Benim annem diyetisyen ve güzellik uzmanı. İzin verin size yardım edelim"...

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİWhere stories live. Discover now