25. Bölüm

254 20 50
                                    

Selammm. Biraz geç olsa da hatta baya baya geç olsada geldikk. Sizden çok özür dileriz. başta yaparız desekte iki kişinin kalemini birleştirmek cidden kolay değil.Sizi çok seviyoruz.♥Bu arada Yeni kapağımız çok tatlış değil mi ? Kapagımızı yapan gumusprenses e burdan çok teşekürler. ♥♥

İyi okumalar..

Multimedya : yeni kapağımız♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥.
Masal'dan

Beste yi öyle görünce ağlamadan durmamıştım. Kerem ise hem hava hemde eczaneden birşeyler almam için göndermişti. Annemi kendisi oyalarmış falan filan.

Bunu Besteye yapanın elini kolunu kırıp bir yerlerine sokmazsam adım Masal değil diye diye eczaneye geldim. Ve arkadaşımın merdivenden düştüğünü falan salladım. Dayak yedi deseydim pek hoş karşılanmazdı ve dedikodular çıkardı. İşte genel mahalle uydurmaları falan. Eczaneden parayı ödeyip çıktım.

Eve son hız giderken Kağan ı bizim kapının önünde gördüm. Koşarak ina yetiştiğimde ikimizde hızla yukarı çıktık. Önden annem görmeden odaya soktum Kağan ı. Arada misafirler bir işe yarıyor diyerek Beste ye pansuman yapmaya çalıştım. Sadece çalıştım. Çünkü birşey yapamayınca beyler işe el attı. Bense Selin i yolmak için hain planlar yapıyordum.

Beste ve Kağan biraz tartışmalardı. Yarın büyük bir kavga olacağa benziyordu. Ondan önce büyük bir sorunumuz daha vardı şuan. Beste ve Kağan nasıl çıkacaktı?

Annem Beste de bişiy olduğunu kesin anlardı.

"Nasıl çıkacaksınız ?"

Dediğimde herkes düşünmeye başladı.

"Bence camdan atlayalım. "

Diyen. Beste nin kafasına bir tane geçirdim.

"İyice ölmek mi istiyorsun ha ?"

"Aklıma çok iyi bir fikir geldi"

Diyen Kerem e döndüğümüz de anlatmaya başladı. *******

Odadan sesizce çıkıp annemi yokladım.

"Aaa Kerem gidiyor musunuz. Otursaydınız yemek yerdik. "

Diye imalı imali anneme dogru bağırdım. Annem koşa koşa kapıya geldiğinde

"Aaa nereye daha yemek yerdik. Aa Kızım sende mi burdaydın kalın yemek yiyin "

Dedi. Besteye makyaj yapmıştım. Kağan ise Kerem in tişörtünü giymişti. Annem Kerem in ikizi olduğunu bilse ne yapardı acaba ?

"Yok Sağol Emel teyze annem çağırdı misafirliğe gidecekmişiz "

Diyip zorla sarıldı annem e. Canı yandığı belliydi ama çaktırmıyordu. Onlar gittiğinde. Odama girdim. Kerem üstsüz bir şekilde yatağıma oturmuş bana bakıyordu. Evet Kerem bugün bizde kalacak yarın benimle birlikte çıkacaktı. Kerem eskiden giydiğim büyük erkek tişörtlerinden ararken arkamdan sarıldı.

"Böyle kalabilirim"

Dediği zaman ericektim. Resmen baklava şov un üstüne bide temas eklenince saldırasım geliyordu. Tecavüzcü coşkuna bağlamadan bulduğum tişörtü Kerem e uzattım.

"Yok giy giy "

Diyip başka taraflara bakınırken gözlerim istemsiz gidiyordu Kerem e.

Sonunda giyindiğinde

"Anneme görmeden nasıl burda kalacaksın "

Dedim.

" Dolaba falan girerim. "

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİWhere stories live. Discover now