27. Bölüm

223 11 4
                                    

Biz geldikkkkk. Çok geç mi kaldık ne ? Bunun sebebi okulların açılması mı desem vote ve yorumların düşmesi mi desem bilemedim. İkiside ? Ee okullar nasıl gidiyor ? Biz bu yıl lise 2 olduk. Her neyse özür dileriz umarım bir daha bu kadar geç kalmayız. 💞

İyi okumalar..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Masal'dan

Okul çıkışı Kerem tam okulun önünde arabasına yaslanmış beni bekliyordu. Onu aldatmış gibi hissediyorum. Anlatsam mı anlatmasam mı ? Diye gidip gelirken Kerem in yanına ulaştım. Birden sarılıp beni etrafında döndürdü. Neye uğrafığımı şaşırdığım için çığlık attım. Beni indirdiğinde alnıma bir öpücük kondurdu.

"Çok özlemişim Masal'ımı "

Diyip kapımı açtı. Bense bize bakan kızlara 'o benim zoaaa' bakışları atıyordum ki Oğuz la göz göze geldik. Elindeki telefonu sallayıp sırıttı. Birşey anlamadığım için ona karşılık vermeden arabaya bindim.

Kırmızı ışıkta durduğumuzda Kerem in bana baktığını hissediyordum. Ama bakacak yüzüm yoktu. Gitmemeliydim malım ben ya.

"Ee okul nasıldı?"

Dediğinde bir tırsma geldi. Ay neden sorduki diye düşünürken

"Aşkım orda mısın"

Dedi.

"İyidi aşkım her zamanki okul işte seninki nasıl geçti ?"

Dedim.

"Seni çok özledim. Bugün bir ayrıydı."

Dediğinde. Gözlerim doldu. Hissetmiş gibiydi ve ben tam bir maldım. Herşeyi söyleyip kurtulmalı mıydım yoksa sonsuza kadar saklamalı mıydım?

"Aşkım geldik. Ama inmek istemiyorsan biraz takılabiliriz."

Kerem in sesini duyunca kendime geldim.

"Ah pardon aşkım dalmışım. Beste yle bugün buluşacağız başka gün artık"

Diyip yanağına öpücük kondurup arabadan indim.

Kerem arabasıyla uzaklaşırken el sallıyordum ki yan tarafımdan elinde güllerle koşarak bana gelen Beste yi gördüm. Beni görmeden önümden geçerken durdurup sarıldım.
İlk önce şaşırsada ben olduğumu anlayınca oda bana sarıldı. Hıçkırık seslerinden ağladığını anladım.

"Hadi gel bize geçelim. "

Diyip onu bizim eve yönlendirdim. Koşmaktan baya yorulduğu için zar zor çıktı merdivenleri. Neler oluyordu ki . Neden ağlıyordu ?

Eve girdiğimizde direk odama geçirdim Beste yi evi biraz dolaştığımda Deniz daha okuldan gelmemişti ve annemde evde yoktu. Mutfağa geçip atıştırmalık birşeyler aldım ve odama geçtim. Beste susmuş bana bakıyordu. Elimdekileri yatağa bırakıp dolabımdan eşofman çıkartıp Beste ye uzattım. İkimizde giyinip saçlarımızı da topuz yaptıktan sonra yatağa karşılıklı oturduk. Anlatmasını bekliyordum ama anlat demiyordum.

"Bugün sizin şu Oğuz meselesinden sonra siz Tuğçe gille yukarı çıktığınızda Oğuzla Efe çıkmadı. Bende merak edip onları dinledim. Masal onlar bizi seviyormuş hem de bizim onları sevdiğimiz ilk yıldan beri"

Dediğinde gözlerim doldu.

"Beste şaka yapacak son kişiyi seçtin. Ne dediğinin farkında mısın ? Onlar bizi sürekli okula küçük düşüren bizi sürekli ezen piç kuruları şimdi gelmiş bizi sevdiklerini mi söylüyorsun?"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 08, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİWhere stories live. Discover now