22. Bölüm

408 30 8
                                    

Bu sefer biraz geç geldik. Çünkü bayram hazırlığı bayram falandı derken hep yarım kaldı. Neyseee hepinizin geçmiş bayramını kutluyoruzzz. Bakalım bu bölümü beğenecek misiniz.

Yorum ve votenin az olması bizide üzüyor. Hikayemizi duyurmak için uğraşıyoruz okuyan herkesin oy ve yorum yapması hikayemiz için daha iyi çünkü bazı okuyucular kitabın içeriğinden çok okunma sayısına vote ye bakıyor Ve azsa kitabı okumuyor.

İyi okumalar. :)

♥♥♥♥♥♥♥
Masal'dan

Yemeğin üzerinden tam tamına 3 ay geçmişti. Bu bir ay içinde köpek gibi ygs çalışmış ve sınava girmiştim. Umarım geçerim. Şuan ise evde kardeşimle pinekliyorum. Annem sabah kahvesine gitmişti kime bende bilmiyorum.

Can sıkıntım tavan yapmışken Beste aşkitoma mesaj attım. Buluşun buz gibi havada buluşma kararı aldıktan sonra hazırlanmaya kalkıyordum ki kardeşimin depresyonda olduğunu fark ettim.

Normalde saçını evde bile düzenli tutan , yatana kadar gezmelikle dolaşan , telefonda gezinirken sürekli kahkaha atan Deniz'im şimdi saç baş dağınık pijamayla ekranını bile açmadığı telefonuna bakıp iç çekiyordu.

"Deniz canım kardeşim birşey mi oldu ? "

Dedim nazik şirin bir abla gibi

"Yok birşey"

Dedi. Te Allah ım yılda bi kere içime kardeş sevgisi doğuyor onunda içine ediyor ya.

"Bak birşey olduysa söyle ben senin ablanım sana yardımcı olurum"

Dedim. Yeterince nazik ve kibar bir abla değil miyim ?

"Yok birşey ablacığımmmmmm"

Dedi. Eee yeter ama bende de sabır tükendi ama!

"Noldu lan anlat çabuk iki dakika abla olak dedik içine ettin tanıyom ben seni anlat hadi anlattttt "

Diyerek biricik! kardeşimin dibine oturup dedikodu pozisyonumu aldım. ( ayakları bağdaşlayıp elleri çeneye koyma pozisyonu ) başka çaresi kalmayan Denizciğim derin bir nefes aldı ve ağzını açtı sonunda.

"Ya bizim okulda bir kız var böyle benden 4-5 cm kısa çok güzel okula yeni geldi bizimkiler dalga geçiyor sessiz sakin içine kapanık Birazda Çalışkan inek yani bizim sınıf sürekli kızı eziyor. Birkaç gün önce bizimkiler dalga geçmek için kızın defterini karıştırdı. Sonra donup kaldılar bende merak ettim gittim baktım defterin tümü yazıyla dolu ve yazılarda benim gün içinde yaptıklarım yazıyor. Bende şok oldum ama asla ona kızmadım abla görsen kız iyilik meleği zaten. Ama bizim sınıfın hepsi kızla dalga geçti işte ben ona bakar mıymışım falan ağlayarak çıktı sınıftan kaç gündür okula gelmiyor. Sanırım be-ben de ondan hoşlanıyorum.

Gözlerim dolmuştu. Resmen ben ve Oğuz un birazcık değişik haliydi. Ben sessiz gözlerim dolmuş bir şekilde Deniz e bakarken

"Ama arkadaşlarım onla çıkarsam beni de ezik görürler , dışlarlar , dalga geçerler bunu da kaldırabileceğimi sanmıyorum "

Dedi. Ilk önce kendimi toparlamak için biraz öksürüp yukarıya baktım. Yalnış bişiy yapmasını istemiyordum. Üzülmesini istemiyordum.

"Bak canım benim eğer gerçekten hoşlanıyorsan kimseyi umursama. Ayrıca sen çok popisin kim seni ezebilir ki ? Sen benim kardeşi- "

Telefonun çalmasıyla susup telefona döndüm.

"Aloğğ"

"Kapınızın önündeyim dondum hadi in "

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİWhere stories live. Discover now