16. BÖLÜM

561 41 8
                                    

Biz geldiiik. Biraz geç geldik ama affedin vee Voteleri yorumları unutmayın..
Keyifli okumalarr..

Masal'dan

"... İşte ha bide yarın kahvaltıya gidiyormuşuz veee Kerem de orda büyük ihtimalle Kağan da belki senden özür diler barışırsınız ? Sakın itiraz etme bak ne efe için ne selin salağı yüzünden güzel olmaya çalışmadın. Sen o gün o kadar sinirlendin ki sırf Kağan seni üzdüğüne pişman olsun diye uğraştın. Hem zaten yanlış anlaşılmaymış biliyor musun . biraz geç söyledim ama olaylar o kadar hızlı oldu ki.. "

dediğimde Beste nin tepkisini bekledim. Bir ses alamayınca dürttüm. Baktığımda çoktan 150. rüyasındaydı. Bu kadar şeyi boşuna mı söyledim lan diyip atar yaptım ve Bestenin üstüne atlamaya çalışırken yorgana takılıp arka tarafa yere çakıldım. Popom çok acısada yan taraftaki ayna dikkatimi çekti.

Allah kahretmesin beni ya bir insan iki uç kilo verince ne kadar taş oluyor yani aslında tam tamına Beste 9 ben 12 kilo kadar vermiştim. Vücut yapılarımız farklıydı ben hızlı kilo verip aynı şekilde tekrar alabilirdim. Beste ise kolay kilo veriyordu ve kolay kolay almıyordu. Bunların hepsini bir diyetisyenden öğrenmiştik. Ayağa kalkıp Beste nin yanına sokuldum. Eskiden yatakta bir gram yer kalmazken şuan bir kişi daha alabilirdik diye düşünerek uykuya daldım.

****
Sabahleyin uyandığımda Beste yanımda yoktu. Amannn diyip lavaboya gittim. Genel şeyleri hallettikten sonra Bestenin dolabının önünde durdum. Sonuçta Bestenin dolabı benim dolabım benim dolabım yine benim dolabım hesabı ;)

de oradaydı ve güzel olmam gerekiyordu. Dün beni çok beğendiğini ama eski halimin de güzel olduğu hakkında birşeyler söylemişti. Eylül de olmamıza ragmen hava daha soğumamıştı. Üstüme birşeyler giyip saçımı taradım. Aşağıdan sesler duyunca koşarak aşağı indim. Beste şaşkın şaşkın gelen Kerem Kağan ve  Emir abiye bakıyordu. Hemen koşup

" buyrun buyrun geçin büşra abla hemen gelir aaa Beste sen hazır değil miydin "

sayıklayıp yukarı sürükledim. Odaya girip kapıyı kapattığımda 'neler oluyor burda ?' bakışı atan Besteciğime gülümsedim. .

"Dün dinleseydin uykucu "
.
  dolabı açtım ve Beste için birşeyler çıkardım.

"Ben bir yere gitmiyorum"
.
diyen Beste ye öyle bir bakış attım ki

" tabikide şaka kaçır beni gülüm "

diyip elimden elbiseleri aldı. Üstünü giyinip hazır olduğunda aşağı indik. Beste etrafa öldürücü bakışlar atarken ben Kerem e gülümsüyordum.

"Biz hazırız çıkabiliriz "

dedim. Büşra abla ve Emir abi önden çıktılar Beste ise bilerek yavaş yavaş yürüyordu. Kerem sürücü koltuğuna binince hemen yanına kuruldum. Kağan ve Beste ise arkaya oturdular. Beste Kağan ı görünce bana tip tip bakmaya başladı. Bende gülümseyip önüme döndüm. Çok güzel kırsal bir yere gelmiştik.

Bir güzel kahvaltı yaparken Bestenin Kağan a kaçamak bakışlarını gördüm bal gibi seviyordu işte ne uzatıyordu ki ?

"Beste benimle bir yere kadar gelir misin ? "

dedi Kağan Beste ise yemeğine gömüldü. Salak mı ne

" hadi ama Beste "

dedi Kağan Beste duymamazlıktan geliyordu.

" bunu sen istedin minik cadı "

diyip ayaklanan Kağan a herkes şaşkınlıkla bakarken Beste yi sırtına aldığı gibi götürdü.

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİWhere stories live. Discover now