19. Bölüm

545 37 13
                                    

Biz geldikk. Biraz geç oldu. Çünkü Melisa hanım -bestenin yazarı- depresyondaydı ve çıkarmak uzun sürdü. Her neyse gittikçe çoğalıyor muyuz ne ? Elimizden geldiğince yazmaya çalışıyoruz. Yb yazmak yerine kitap hakkındaki düşüncelerinizi olumlu-olumsuz söylerseniz daha iyi olur neyse canlar size iyi okumalarrrr...

Multimedya: söylememe gerek varmı hdjdjd

Masal'dan

Sırtımın duvara değmesiyle kendime geldim. Biri arkamdan ıslık çalmıştı ve ve kolumdan tutmuştu değil mi? Sinirle kafamı kaldırıp karşımdaki kişiye baktığımda bu yüz bana tanıdık geldi.

" Demek abimi bütün okula rezil eden sensin güzel kız "

dediğinde biraz düşündüm. Abim mi dedi ? OĞUZ! Jetonum düşerken

" sen beni nerden tanıyorsun ayrıca ne hakla beni sürükleyebilirsin ? Çekil yolumdan bücürük"

diyip gitmeye yeltendim.

"Bücürük mü ? Sadece bir yaş küçüğüm ve şuan ki halimle bile senden büyük duruyorum "

dedi. İyi biriydi tek sorun abisiydi. Tam kafa dengi birisine benziyordu.

" Hayır çok çok bücürüksün bücürük bücürük "

. Ben kahkaha atarken

" şimdi görürsün bü-

diyemeden yumruk yedi. Bilin bakalım kimden ? Tabiki biricik aşkımdan.

" aşkım dur , kötü bir amacı yoktu. Aşkım dursanaaaaa "

diyordum ama Kerem beni duymuyordu hatta Kağan ,Beste ve daha bir sürü kişi başımıza toplanmıştı. En son Kağan ayırdı. Mekandan atıldık. En son Oğuz un kardeşi yüzü gözü kan içinde arkadaşları tarafından götürüldü. Bizde arabalara bindik. Beste' ye

"Bizi biraz yalnız bırakır mısınız?"

dedim.

"Tabi canım "

diyip Büşra abla gilin arabasına gittiler. Kerem hala sinirliydi.

" Kimdi o ? Neden sana dokundu ? Sapık mıydı ? Niye bağırmadın ? Ben anlamalıydım zaten çok geç kaldın. MASAL CEVAP VER!"

Korkmuştum. Evet baya baya korktum. Kerem cevap vermediğimi görünce bana baktı yüzüm nasılsa arabayı köşeye çekti ve yüzümü ellerinin arasına aldı.

"Korkma aşkım b-ben çok korktum sen geç kalınca bir baktım benim meleğimin yanında başka bir adam. "

diyip anlımı öptü.

"Oğuz un kardeşiymiş. Geldi işte sen abimi rezil eden misin falan dedi. Bende buna bücürük dedim. Baktım hemen alındı ilkokul çağındaki çocuklar gibi cevap verdi. Senin adam dediğin daha 7 yaşındaki çocuk gibi davrandı bana. Kötü biri değildi yani boşuna dövdün bebeğim. "

dedim. Gülümsedi

" hani erkek sinek yaklaşmayacaktı yanına. İtin kardeşi yaklaşmış."

Dedi. "E sen ilerideki çocuğumuzuda kıskanırsın çünkü beyin yaşı aynı ilerideki çocuğumuzun yaşında "

diyip güldüm. Oda yumuşamıştı.

"Çocuğumuz mu sevdim bu fikri"

diyip dudaklarıma yaklaştı. Tam öpecekti ki telefonum çaldı. Hemen uzaklaşıp telefonuma baktım.

"Nerdesin kız sen evin yolunu unuttun eve gel hemen "

diyen anneme göz devirdim. Tabiki görmediği için

"tamam anneeeeee "

dedim. Telefonu kapattığımda Kerem de arabayı çalıştırdı.

"Neyse sonra devam ederiz"

diyip göz kırptı. Maloş ya bu nasıl da tatlı ama böyle yiyip sıçmayacaksın içinde kalacak. Kerem Büşra abla gile yetişmek için hızlı gidiyordu.
*****
Beste gilin evine gelince durduk.

"Yarın seni almaya geleceğim"

diyerek dudağıma uzun bir öpücük kondurdu Kerem. Arabadan indiğimde kapıda Beste ve Büşra abla beni bekliyordu. E şimdi gel de olanları şu meraklı iki kardeşe anlat...

-Beste'den

Arabadan indiklerinde benim de ablamın da gözü Masal'ın üstündeydi. E ne yapacağını biliyordu o sonuçta bize anlatması gereken bazı şeyler vardı. Biz ona daha kötü bakınca

"Annem aradı wp grubumuza yazarım"

diyip acele acele kaçtı bizden. Bizde meraktan ölmeden eve çıkmaya çalıştık. Biz eve geçtikten hemen sonra üstümüzü değiştirip, dişlerimizi fırçalayıp yataklarımıza geçtik.

Ve üçümüzün olduğu wp grubuna geçtik. Hepimiz çevrimiçiydik. Masal ses kaydediyordu. Aslında yaptığı tek şey silip silip baştan ses kaydına başlamaktı. Yarım saatin sonunda 4.27 dakikalık bir ses kaydını ablam ve ben -ikimiz ayrı- kulaklıklarımızla dinledik. Ve olayı açıklığa kavuşturmaya çalıştık. Ama olmadı.

Neden Oğuz değilde kardeşi gelmişti. Wtf? Ve bu kadar benzerlik nerden geliyordu. Benle ablam bile bu kadar benzemiyorduk. Aramızda fazla yaş farkı yoktu ablamla 7 yaşçık vardı alt tarafı. Ve ablam küçükken bu kadar çirkin değilmiş. Yani benim kadar..

******

Bunları düşünürken ve şu olay kafamı kurcalarken uyuyakalmışım. Sabah saat 7:40'tı ve sanırım geç kalmıştım...

Masal'dan

*5 hafta sonra*

Bugün de sıkıcı bir güne daha uyandım bundan haftalar önce olduğu gibi. Oğuz un kardeşi olayından sonra hiç kayda değer birşey olmamıştı. Yazılılar bize girip girip durmuştu. Üniversite sınavımız yaklaşıyordu. Ve biz köpek gibi çalışıyorduk.

Keremle tek görüşmem sabah beni okula bırakması olduğu için baya özlemiştim ama beyefendi memnun hiç demiyor aşkımı bir yemeğe götüreyim ne biliyim bir sürpriz yapayım iyice odunlaştı.

Tuğçe ve Ali çıkmaya başladı. Havalar soğudu derken fark ettik ki ne Oğuz ne Efe bize sataşmamış hatta kötü kötü bile bakmamışlardı. Selin bile gözümüze gözükmüyordu.

Derken okula geldiğimizi anladım. Kerem in yanağına öpücük kondurup

"iyi dersler aşkım" dedim.

"Sanadaaa"

diyip geçiştirdi. Bu aralar soğuk muydu yoksa bana mı öyle geliyordu? Böyle düşününce takip etmezsem içimde kalır diyerekten Beste' ye "benim biraz işim var okula gelemeyecegim sonra anlatırım " mesajı atıp otobüse atladım.

Bakalım Kerem bey ne işler çeviriyorsun ?

Kısa oldu ama diğer bölüm uzun uzun uzun olacak ee nasıldı bölüm ?

Nur-Melisa

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin