13. Bölüm

601 50 12
                                    

Yeni bölüm geldi. Geç oldu ama voteler zaten az geliyordu daha da düştü. Yorumdan bahsetmiyorum bile. Bu bölüm yine yorum ve vote sayısına bakacağız. Sizleri çok seviyoruz. Keyifli okumalar....

Masal' dan

Dün çok geç uyuyabilmiştim. Aklıma hep Oğuz ' un yüzü geliyordu. Bana çok kötü bakmıştı. Okul açıldığı zaman çok kötü şeyler olacaktı. Ama herşeyden önce alacağımız bir intikam vardı. Selin den daha güzel olup onu dibe düşürecektim. Oğuz u öpmek neymiş görecekti. Böyle düşüne düşüne ihtiyaçlarımı gidermiştim.

Programa baktığımda bugün ilk spor günüm olduğu yazıyordu. Üstüme rahat şeyler giyerek aşağı indim. Beste ve Kağan çoktan başlamış olmalılardı. Kerem de yeni uyanmış arkamdan gelmişti. Saate baktığımda saatin 11 olduğunu gördüm bu demek oluyordu soner amca çoktan işe gitmişti.

Kahvaltı masasına oturduğumda Kerem de oturdu ve tek kelime etmeden yemeklerimizi yedik. En sonunda dayanamayıp

" spor günü bugünmüş "

dedim.

"Evet kahvaltıdan sonra aşağı in ben geleceğim "

diyip yukarı çıktı. Bu neydi böyle dün çok iyidi bugün çok soğuk neden böyle yapıyordu ki. İştahım kaçtığı için direk aşağı indim. İki kapı vardı. İlkini açtığımda direk spor salonu çıkmıştı önüme. Diğer kapıyı merak edip sonra besteyle buraya gireceğimizi not ederek. Spor salonunu inceledim.

İçinde her türlü alet vardı. Bu ailenin fiziği neden bu kadar iyi anlamış oldum. Bir köşeye kurulup Kerem i beklemeye başladım.

Tam on dakika geçmişti ve Kerem hala gelmemişti. Ayağa kalkıp geri yukarı salona çıktım. Salonda değildi. Odasına bakmaya akıl ederek yukarı çıktım. İlk önce kapıyı çaldım. Ses yoktu.

Kapıyı yavaşça açıp içeri girdiğimde gördüğüm manzara beni deliye çevirdi. Kerem yatağında mışıl mışıl uyuyordu. Hemen elime geçen yastıkla kafasına vurmaya başladım.

" demek beni bir saat aşağıda bekletio yatarsın ha dur bekle ben sana neler neler yapacağım "

diyerek vurmaya devam ettim. Taki Kerem kolumdan tutup beni yatağa düşürene kadar resmen üstüme çıkmıştı hayvan. İkimizde nefes nefese birbirimize bakıyorduk.

" ne-ne yapıyorsun "

diye kesik kesik konuştum.

" asıl sen ne yapıyorsun sabah sabah "

diye daha da bana yaklaştı .

" ıı-şey ya ama sen uf sen beni aşağıda beklettin be-bende sinir şey ettim. Of nasıl uyursun! "

diye zar zor konuştum.

" çok mu sinirlendin "

gülerek daha da yaklaştı. Resmen burunlarımız değiyordu.

"E-evet us- daha cümlemi bitiremeden gürültüyle kapı açıldı.

" Abi benimle oy- "

diye içeri neşeyle giren Nazlı bizi görünce dondu kaldı.

" ooo biliyordum biliyordum ay çok yakışmışsınız yaa sizi tebrik ederim ANNEEE "

diye bağırarak odadan çıktı biz ise hala şok içerisinde birbirimize bakıyorduk. Hemen Kerem i ittirip aşağı koştum.

" nazlı bak sen yanlış anladın valla öyle birşey yok "

diyerek arkasından merdivenden uçarak iniyordum. Nazlı nın annesinin yanında görünce çok geç kaldığımı anladım. Beni görünce gülen anne kıza ne diyeceğimi şaşırdım ve

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİWhere stories live. Discover now