11. Bölüm

727 59 4
                                    

Yeni bölüm geldii. Geç geldiği için üzgünüm . Etkinliğe katılan olmadığı için bir daha yapmayı düşünmüyoruz belki ilerde... Bu bölüm etkinliğe katılan deniz-bjk ye ithaf ediyoruz. Bu bölüm bol bol yorum vote gelsin bakalım.sizi seviyoruz.
Multimedia : beste' nin korktuğu paylanco ve lunapark

Masal ' dan

Odama çıkıp aynada kendime baktım. Üstümde bol bir t-shirt ve tayt vardı. Saçlarımı örmüştüm. Örgüyü söküp aşağı indim. Gülüşme seslerini duyunca olmayan moralim daha da berbat oldu. Bensiz mutlulardı. Kapıyı sessizce açıp çıktım.

Kerem beni takmıyordu. Belki sadece Kağan için bana katlanıyor olabilirdi. Kağansa Beste için beni evine alabilirdi. Nazlı için heryer Ankara 'ydi. Eskidende olduğu gibi yanında sadece kendim olduğum için beni seven kardeşim Beste karşılıksız isterdi. Bir sebebi olmadan , bir beklentisi olmadan...

Bu düşüncelerle kumsala gelmiştim. Yeşil alanı sevmezdim. Çünkü arılardan ve böceklerden çok korkardım. Genellikle herkesi rahatlatan deniz beni de rahatlatırdı. İskeleye yöneldim. Aslında kumsalı boylu boyuna yürümek istiyordum. Ama hala tek tük yüzenler vardı.

İskelenin sonuna gelip sandaletlerimi çıkardım. Ayağımı suya sokup rahatlamayı bekledim. Ama rahatlayamadım. Deniz bile beni istemiyordu. Gözlerim dolu dolu gökyüzüne çevirdim bakışlarımı. Neden bende normal kızlar gibi zayıf , şirin , popiler olamamıştım. Neden kilolu ezik durumuna düşmüştüm. Göz yaşlarımın düşmesine izin verdim. Ailemin bile beni şişko çirkin gördüğü aklıma gelince ağlamam şiddetlendi. Hıçkırıyordum bağırmak istesemde ortam o kadar boş değildi. Eskiden ağladığımda Oğuz u gizli numaradan arar sesini duyar sakinleşmeye çalışırdım.

Elimdeki telefonu alıp Oğuz un numarasını çevirdim. Acaba yine işe yarar mıydı ? Oda bana ezik şişko çirkin gözüyle bakıyordu. Ama neden ondan soğuyamıyordum ki ? İkinci çalışta :

"alo "

sesi duydum. Konuşmuyordum , konuşsam tanır yüzüme kapatırdı. Sadece ağlamaya devam ettim.

" ah yine mi sen uzun zamandır aramıyordun ? Kimsin bari onu söyle benimde işim var . "

dedi. Bu sefer konuşabilirdim. Tam ağzımı açacağım sırada uzaktan

"masal MASAL "

diye bağıran Kerem in sesini duydum. Hemen telefonu kapattım. İnşallah oğuz ismimi duymamıştır diyerek olduğum yerden kalktım. Sandaletlerimi giydiğimde Kerem yanıma gelmişti.

" gittin diye çok korktum. "

diyip sarılan Kerem'e göz devirdim. Gerçekten iyi rol yapabiliyor olmalıydı.

"İyim hava almaya çıkmıştım sadece"

diyip eve doğru yürümeye başladım. Arkamdan koşarak gelip bana yetişti.

" neyin var bana çok soğuk davranıyorsun ? Birşey mi yaptım istemeden bak eğer birşey yaptıysam çok özür dilerim. "

diyen Kerem'e dönüp

" sadece keyfim yerinde değil "

dedim. Sesizce biten yolculuğumuz sonucu eve varmıştık. Beste ve Kağan salondaydı. Nazlı ise yemek masasına oturmuş resim yapıyordu. Geldiğimizi fark eden Beste

"MASALLLLL NERDEYDİN "

diyerek ayağa kalktı. Daha adımını atamadan yere kapaklanınca gülümsemeden edemedim. Nazlı ve Kerem kahkaha atıyordu. Kağan ise gülmemek için zor tutuyordu kendini. Hemen Besteyi yerden kaldırdım ve koltuğa oturttum. Bende yanına kuruldum.

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİWhere stories live. Discover now