18. BÖLÜM

570 42 15
                                    

Biz geldikk. Nabersiniz neler yapıyorsunuz. Neyse vote ve yorumları bekliyoruz.

İyi okumalar

Multimedya: Meriç ♥

-Beste'den

"Masal belki biraz ileri gitmiş olabilir ama biz söz verdik bir intikam alınacaktı ve bu yolu yarılamadık bile. Daha yeni başladık bu daha hiçbir şey. Alışmaları gerekiyor buna. Belki daha beterleri bile olabilir."

dedim ve masadan kalktım. Zilin çalmasına 2 dakika kalmıştı zaten sınıfa gidecektim.
Ha bu arada Oğuz'a yumruk atan çocuk sayısal sınıfından Meriç'ti. Okulumuza yeni gelmiş. Şimdiden böyle özgüvenle sonu nasıl olur bilmiyorum ama iyi çocuk.

Oğuz'a yumruk attığında Oğuz tam karşılık verecekken Efe onu tuttu ve

"Bu burda bitmedi"

diyerek ikisinin çantasını alıp Oğuz'u da sürükleyerek sınıfı terk ettiler. Biz de olanlardan sonra aşağı indik. Masal masada oturduğumuz süre boyunca Meriç'e teşekkür etti. Meriç ise

"Önemli değil buralarda yeniyim koridordan geçerken senin acı onun ise öfke dolu bakışlarınız beni istemsiz bir şekilde rahatsız etti bende bir el atayım dedim"

diyerek açıklamasını yapmıştı.
Benim masadan kalkmamla herkes kalktı zaten. Sonra sınıflarımıza gittik. Meriç ve Ali sayısal sınıfında bizse -Masal ben ve Tuğçe- eşit ağırlık sınıfındaydık. Ama ben hep dil seçmek istemiştim. 5 yaşında daha doğru düzgün konuşamıyorken red pink orange diye evde sayıklıyordum ve ingilizce öğretmeni olmak istiyordum. Ama ailem hukuk okumamı istiyorlardı. Sırf gönülleri razı olsun diye eşit ağırlık seçtim.

Ailenin mutluluğu için biraz fedakarlık yapman gerekiyor ya işte ben fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum.

****

Eylül ayında olduğumuz için hava kış mevsimine göre daha geç kararıyordu.

Eve gittikten sonra üstümüzü değiştirdik ve wp grubunda Kağan, Kerem ve Masalla konuşuyorduk. Akşam yemegine mi çıksak diye konuşuyorken ablam içeri girdi ve elindeki kutuyu bana uzatıp

"Burda iki tane elbise var Masal'ı da çağır şunları giyinin akşam yemeğe çıkacağız Emir çok ısrar etti"

dedi. Yani buna benzer bir şeyler söyledi diye umuyorum. Çünkü ben Masal'ı da çağır kısmından sonrasını dinleyemedim. Masal'a mesaj atıyordum. Saat 18:30 gibi Masal bize geldi ve üç kız hazırlanmaya başladık. Saat 20:00'da bizi almaya geleceklerdi.

Saat akşam 8' de biz aşağıya indik ve beş dakika bile beklemeden arabalara bindik. Bu ailenin gerçekten dakiklik sorunsalı vardı sanırım. Ben böyle dakik insanları bir arada hiç görmemiştim.

Ablamla Emir Abi aynı arabaya bindiler bizse Kerem'in arabasına bindik. Kerem ile Masal önde benle Kağan arkada gideceğimiz yere doğru yola koyulduk. Ben kafamı fırsattan istifade Kağan'ın omzuna koymuştum arabada düşük volume ile Sia'nın cheap thrills şarkısı çalıyordu.

Sanırım dalmıştım. En son hatırladığım şey saçlarımın yüzüme düşmesi ve Kağan'ın elleriyle ilk önce saçımı kulağımın arkasına koyması ve mayıştırıcı bir hareketle yanağımı okşaması olmuştu...

******

Masal'dan

Dikiz aynasından baktığımda Beste çoktan uyumuş Kağan ın ise yavaş yavaş gözleri kapanıyordu. Ben ise çok enerjiktim ve gram uykum yoktu.

"Daha çok var mı ya ? Sıkıldım otur otur. "

Diye feryat ettim.

"Az kaldı bebeğim sabret "

İKİ GENÇ KIZIN İNTİKAMİWhere stories live. Discover now