Carl

2.8K 246 1
                                    

La jumatatea drumului apar in fata lui Carl, speriat trage de volan si intra intr-un cap de pod cu masina. Nu i-am luat sufletul, nu inca, merita mult mai mult. Ma intorc acasa la Lary, are nevoie de mine.
Observ o iconita asezata pe noptiera ei.Hmmm ce desen urat, imi spun in gand. Hai sa intram putin in visul Laryei... Apar ca o umbra si incep sa vorbesc cu ea:
- Trezeste-te, Carl e la spital! ii spun eu in vis, era mai usor sa iau legatura cu ea asa, cel putin nu o faceam sa creada ca a luat-o razna.
- Cine esti??? imi raspunde ea speriata
- Trezeste-te!!!!! Incep sa tip la ea, dar ea insista
- Ce s-a intamplat cu, Carl???
- Vei afla daca te trezesti! o ajut sa se trezeasca si apar in fata ei drept un monstru hidos, ars, si taiat pe fata, ea se sperie si se trezeste.
- Doamne ce bine, a fost doar un vis!!! isi spune ea linistindu-se, ia telefonul si incepe sa citeasca un mesaj primit de la cea mai buna prietena a ei, Sofia.

************************************************************
Stiu,capitolele sunt prea scurte dar am scris cartea asta deja pana pe la jumate,urmatoarele capitole care le voi scrie o sa fie ceva mai lungi,promit.Pana atunci daca vreti o carte interesantă si finalizata,va recomand Usa interzisă sau Balansoarul...

Protejata De DiavolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum