Cosmarul nu se termina

1.5K 127 5
                                    

Am plecat cu cei 2 inspre asa zisa lor casa,nici macar nu ii cunosteam dar nici alta solutie nu aveam,decat sa dorm pe banca in padure.
Ajunsesem in fata unei casute mici din lemn foarte primitoare,o gradina bine ingrijita,florile viu colorate iti furau ochii.
-Hai intra,nu te teme!imi spuse batrana pe cand baiatul nici nu ma privii si intra in casa trantind usa dupa el.
-Stiti nu as vrea sa deranjez!i-am spus eu batranei dragute.
-Nu il lua in seama pe nepotul meu,in schimb pari infometata si cu o mare nevoie de o baie calda!mi-a spus batrana facandu-ma sa ma rusinez dar,avea dreptate.
Hainele mele miroseau ingrozitor,la fel si eu asa ca m-am decis sa intru in casa acceptand invitatia la masa.
Batrana mi-a oferit o rochita curata si un prosop,iar eu,am dat fuga la baie sa scap de acele mirosuri care duhneau dupa mine.
Am terminat repede baia si m-am imbracat cu rochita cea "noua" a batranei,era cu 3 numere mai mare dar,nu puteam decat sa-i multumesc.Am dat buzna in bucatarie dupa mirosul bun de paine calda.
Batrana umpluse masa cu branzeturi,carne,legume si paine calda.Aveam o foame de lup asa ca m-am asezat si am inceput sa infulec din tot cat cuprinde-am cu mainile.Nepotul batranei se uita la mine ca la felul 3 asa ca mi-am dat o calmata de la infulecat.
-Cum te numesti?il intreb eu
-Iuri!mi-a raspuns el sec
-Cunoaste-ti bine imprejurimile?ii intreb eu pe cei doi
-Iesi din casa acum!!!!!!imi urla vocea in cap
-Nu trebuia sa intrebi asta!si batrana sa intors catre mine,transformandu-se in cel mai urat lucru pe care il vazu vazusem vreodata.Ochii ii iesisera din orbite foarte mult,pe maini ii aparusera rani adanci din care iesea un lichid galben.
Am fugit repede catre prima usa care am zarito si spre ghinionul meu nimerisem intr-o camara sau un beci.Lumina era foarte slaba si abea daca se zarea ceva.Nu aveam cale de scapare.Existau doar 3 ferestre cat palmele mele.
Nu auzeam nimic din ce se intampla afară,doar cainele care latra dar nu la usa incaperii unde eram.Am zarit pe fuga prin una dintre micutele ferestre,o umbra.Parea ca fuge catre sau de ceva.
Bubuiturile din usa m-au facut sa imi indrept atenția catre ea.In secunda doi,usa era la perete si o silueta svelta se apropia de mine.M-a prins puternic de mana si ma tarat afară la lumina.
-Va rog lasati-ma,nu stiu cine sunteti si ce vreti,nu stiu ce am facut ca sa merit asta!si lacrimile mi-au inundat obrajii.
Am deschis ochii si am observat ca eram inca in casa,cainele era in fata mea privindu-ma parca cu mila.In timp ce acel ceva era in spatele mele tinandu-ma strans.

Protejata De DiavolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum