3 saptamani

1.9K 160 2
                                    

Ma aflam în casa unde era sa fiu violată de un drogat,si eram cu baiatul de care îmi plăcea dar nu puteam sa uit ca din cauza lui am ajuns oarecum în situatia asta.
-Lary esti bine?ma intreaba el
-Da sunt foarte bine,du-mă acasă!ii spun eu încercând sa fac pe dura
-Esti acasa,vei locuii ceva timp cu mama mea,eu si tata vom fi plecați ceva timp din oras!îmi spune el de parca avea vre-un drept asupra mea.
-Ce tot spui???Pe mine ma duci acasă,nu am de gand sa stau în casa asta nici măcar o secunda si cum,vrei sa spui ca ma lasi singura din nou?il bombardez eu cu intrebari
-Lary, te-am cautat 3 săptămâni cu poliția,ai dispărut după ce ai dat foc casei în care locuiai iar apoi ai fugit în pădure încercând sa te sinucizi,te-am gasit lată la pământ.
Cred ca au înnebunit cu toții,primul lucru care mi-a atras atentia din discursul lui a fost ca ma cautat 3 săptămâni...Este imposibil am stat 3 zile în pădure cu un ciudat.Nu se leagă nimic.Apoi cum as fi putut sa dau foc casei în care locuiam?Era tot ce aveam si toate amintirile mele sunt acolo.Nu as fi facut asta niciodată.
-Te rog spune-mi ca nu e adevarat!!!ii spun eu cu lacrimi în ochi.
-Hai îmbrăcate,mama ne asteapta la masa iar apoi iti promit ca te duc la tine acasa daca asta te ajuta.
Am facut exact ce mi-a spus si am îmbrăcat repede hainele care erau pe marginea patului si am coborât în bucătărie unde toti ma asteptau.Am salutat respectuos si m-am asezat în capătul mesei.
-Acolo este locul meu!îmi spune mama sa foarte deranjata.
Fara sa scot un cuvânt m-am ridicat si m-am asezat pe un alt scaun.

Protejata De DiavolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum