Copacul

1.7K 161 3
                                    

A inceput sa forțeze usa camerei mele.
-Lasati-ma în pace!!!!Cine dracu sunteți si ce vreti???am inceput sa urlu ca o descreerata.
-Sunt eu deschide!se aude o voce calda de femeie.M-am linistit imediat stiind ca nu erau acei nemernici de afara.
Noaptea a trecut greu asa ca a doua zi m-am hotărât sa ies putin.M-am dus in locul unde ma linisteam mereu,langa acea apă din parc.Ajunsă acolo,m-am asezat pe margine privind apa care era mai limpede ca niciodata.
-Vin după tine!îmi răsuna din nou acea voce in cap.
Am privit în jur si nu era nimeni.
-Vin sa te ia,indeparteaza-te de apa!!!
M-am tras înapoi si am mai privit încă odată în jur.
-Cauta copacul care cântă si aseaza-te langa el!!!îmi spune din nou acea voce.
Copac care canta?Acum chiar cineva isi bate joc de mine.
Ridicandu-ma în picioare am zărit 3 bărbați îmbrăcați în negru ca se apropiau de mine intr-un mod ciudat.Am plecat în direcția opusă si am realizat ca ma urmareau.Am mărit pasul si ei după mine....Mi-am amintit ce mi-a spus acea voce,sa caut copacul,care canta.Desii mi se părea penibil în momentul ăla mi-a trecut prin cap ca ar fi singura mea sansa de scăpare.Asa ca am inceput sa fug căutând cu privirea acel copac.
M-am împiedicat de o creanga si am picat ranindu-ma la mâini...Căutând sa ma ridic o pasăre viu colorată mi-a atras atentia....Stătea pe creanga unui copac si canta de zor....Asta e!!!!!Copacul care canta...
Era un copac imens cu rădăcini foarte groase,am fugit catre acest copac si m-am asezat langa el.Acea pasăre viu colorată a zburat spre mine asezandu-se pe unul dintre picioarele mele,s-a oprit din cântat si m-a privit parca vrând sa îmi spună ceva.

Protejata De DiavolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum