Usile

1.6K 153 4
                                    

Am cazut pe spate si acum eram fata in față cu cei doi băieți.
Nu avem forță nici măcar sa ma ridic iar cei doi se oprisera in tocul usii si ma priveau.Nu făceau nimic si nici nu veneau spre mine.Ceva ii ținea si încă nu aflasem ce.
M-am ridicat de jos si m-am îndreptat spre scări,ajunsă la urmatorul etaj am decis sa deschid o alta usă si asa am facut.
Daca stiam ce ma astepta îmi vedeam de treaba mea.Camera era plina de sânge si un miros de mortaciune mi-a dat peste nas...Stiti si voi gluma aia:"M-am epilat in nas" aici mi se potrivea perfect.Nu reușeam sa vad nimic,totul era in întuneric,am cautat în buzunare sa gasesc ceva cu care sa pot sa luminez.
Nu găsisem nimic nici măcar un chibrit si ma hotarasem sa renunț la aceasta cameră.
Am iesit si am inchis usa.Ma indreptam spre urmatoarea cameră când 2 bubuituri m-au facut sa îmi stea inima în loc.Sunetele veneau de la usa care o deschisesem mai devreme.Asa ca m-am întors si am ascultat puțin.O respirație greoaie se auzea de dincolo de usa si pot sa vă asigur ca nu era respiratia unui om.M-am indepartat fara sa fac prea mult zgomot si am continuat sa merg pe acel hol imens.De o parte si de alta vedeam doar usi,nimic nu le deosebea erau toate negre parca una si aceeasi.Singurul lucru care putea sa-mi zică ceva erau numerele inscripționate pe ele dar nu puteam sa nu remarc ca nici măcar nu erau in ordine.Treceam pe langa o usa cu numarul 35 apoi urmatoarea era cu numarul 18,67,28 si tot asa.Bătrâna nu îmi spusese nimic de toate astea dar eram sigura ca trebuia sa însemne ceva.

************************************************************

Bună tuturor,vreau sa îmi cer scuze ca postez cam rar dar problema e ca am rămas si intr-o pana de idei.O părere sau o mica idee nu mi-ar strica ținând cont ca incerc sa termin cartea cât mai curand.

Protejata De DiavolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum