Ciudatul din pădure

1.6K 140 3
                                    

Ciudatul era in spatele meu.
-Ce cauti aici?Cum ai intrat?il întreb eu uitând total de cei 2 băieți.
El nu a scos un cuvant si s-a îndreptat spre cei doi.Ia luat de mana pe băieți iar acestia s-au evaporat pur si simplu,dispăruseră.Nici nu ma privit si sa îndreptat spre scări coborandu-le,m-am apropiat de marginea scariilor privindu-l.În fața lui apăruseră câinele si stăpânul acestuia.
Câinele a fost primul care a atacat,sa indreptat spre mine cu o viteza incredibila.I-am simtit respiratia era chiar în fața mea dar ceva il bloca.Era ciudatul care prinsese lantul cainelui si il ținea pe loc.Avea o forță incredibilă apoi în secunda doi lanțul gros de fier se aprinsese,iar focul se îndrepta acum spre gâtul cainelui.
Nu am reusit sa vad toata scena ca ceva ma orbise.Cineva ma prinsese din spate.Uitasem total de a 2-a usa care o deschisesem,dar nu puteam uita acel miros de mortaciune.Nici măcar nu stiam cu ce ma lupt.
Îmi acoperise ochii cu o mână iar eu ma zbateam sa scap dar în zadar,am simtit lama rece de cutit la gâtul meu.Am inceput sa strig după ajutor si am simtit cum lama cutitului îmi presa si mai mult gâtul.
-Get de eam!!!aud vocea ciudatului dar nu înțelegeam ce zice.
Am simtit doar maraitul la urechile mele si respiratia de mortaciune,se pare ca nu ceda.
-Puella tutus diaboli!!!a strigat ciudatul a 2-a oară si monstrul m-a lăsat.
Ciudatul a întins mâna spre mine,desii îmi era frică simteam ca vroia sa ma ajute asa ca l-am prins de mana si am facut 2 pasi spre el.
M-a tras cu toata forța în spatele lui si m-a izbit de o usă.Am simtit o durere in spatele capului era de la lovitură.
Acum ciudatul se îndrepta spre mine.

Protejata De DiavolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum