Sperietura sora cu moartea

1.9K 173 0
                                    

M-am ridicat din pat asigurandu-ma ca fiecare coltisor al casei este liber.Cineva ma adusese acasă si habar nu am cine,acel cineva putea fi încă in casa mea.
M-am dus in bucătărie sa-mi fac o cafea,dintr-o data aud scarturile unei masini iar în secunda doi,cineva lovea,puternic usa de la intrare,am deschis si m-am trezit cu o ploaie de intrebari.
-Cu cine ai plecat acasă?Vi in casa mea,te prezint prieteniilor mei si tu distrugi tot!!!a fost prima intrebare pe care mi-o pusese iar eu nu stiam ce sa răspund.
-In primul rand prietenii tăi m-au drogat apoi au tras de mine,pentru ca tu ma lasasei singura am inceput sa te caut si parca te înghițise pamantul.Tu m-ai adus acasă si te-ai asigurat ca sunt in siguranta!ii spun eu explicandu-i tot.
-Nu te-am adus eu acasă,iti repet probabil ai fost euforică de la țigări si nu ai realizat.Cum arata tipul?ma intreaba el
-Esti nebun?Daca nu ai fost tu atunci cine?Cum ai putut sa ma lasi singura pe mana prieteniilor tăi si acum aflu ca un necunoscut a avut grija ca eu sa ajung teafara acasa!!!Iesi din casa mea imediat!!!plângeam si urlam de nervi

Protejata De DiavolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum