2,3 bătăi

1.8K 157 3
                                    

-Hei linisteste-te,ce cauti?il întreb eu dar el nici nu se uita la mine
M-am îndepărtat putin si el a încetat sa mai caute, se pare ca găsise ce cautase.
-Hei pune aia jos ce vrei sa faci?????avea un cleste in mana si pot sa spun ca era unul foarte mare,văzusem la tata cu ani în urma,avea unul la fel si il folosea pentru a tăia fierul.
Copilul înainta catre mine iar eu eram încremenită,tot ce-mi mai lipsea era un copil nebun care sa alerge după mine noaptea prin pădure.
Sa oprit la cativa pasi de mine si s-a asezat pe un bustean apoi a inceput sa isi lovească piciorul putrezit parca vrând sa se descotoroseasca de el,am inceput sa tip din toții plămânii când am auzit cum oasele ii se rupeau atunci când se lovea cu acel cleste.
-Terminaaaaa,terminati odată vreau doar sa ajung acasă! !!!!!!!!!si când am terminat de urlat am observat ca,copilul dispăruse.
Am gasit repede poteca de care îmi spunea ciudatul si nu m-am oprit din alergat pana nu am ajuns la asfalt.
M-am trezit după ceva timp intr-o cameră,singură...Nu stiam de mine,nu stiam unde sunt dar speram sa nu fiu din nou in cabana cu acel nebun.
Doua batai in usa m-au trezit la realitate,m-am ridicat usor din pat indreptandu-ma spre usa sa deschid.Si atunci i-am simtit mirosul lui specific,era inconfundabil asa ca am rămas câteva secunde blocată cu mana pe cleanta usii când alte 3 bătăi m-au trezit din nou si am deschis.
Mi-a zâmbit larg iar eu nu stiam cum sa reactionez,sa ma bucur ca măcar am scăpat din pădure sau sa îmi fie teama,pentru ca la capitolul încredere stăteam foarte prost in momentul asta.

Protejata De DiavolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum