Măcel

1.5K 120 10
                                    

Atunci am deschis ochii,Luis cu ceilalți 2 erau acum in fata noastra,ochii le sangerau iar eu eram mai speriata ca niciodata.Am facut 2 pasi in spate,atunci Chad a ridicat capul si si-a intors privirea in spate catre mine,avea alta privire ochii ii devenisera negrii,albul ochiilor nu se mai vedea deloc,mainile lui se inclestasera si puteam sa ii observ venele care stateau sa ii explodeze atat de pe maini cat si de pe gat si fata.
Si-a rupt funiile de la maini apoi si-a dezlegat picioarele,funiile care ii inconjurau spatele si pieptul parca explodasera,ma uitam si nu imi venea sa cred.
Cei 3 ramasesera blocati la fel ca mine si il priveau.Unul dintre baieti a fugit spre mine tinand in mana un cutit,Chad s-a aruncat in fata mea si l-a lovit in piept,asta l-a pus la pamant.
Chad si-a aruncat privirea catre usa iar aceasta sa inchis pe loc,am vazut unul dintre dulapuri cum se misca de unul singur si sa oprit in dreptul usii impiedicand pe oricine sa intre sau sa iasa.
Mai apoi s-a intors catre cel care il lasa-se la pamant si l-a ridicat intr-o mana iar cu cealalta mana tine-a cutitul baiatului.
Luis a venit pe la spatele lui incercand sa il loveasca.
-Chad ai grija!!!!!am strigat eu
Chad s-a intors lovindu-l pe Luis cu,cutitul.Il taiase pe fata si nu stiu daca asta fusese intentia lui,dar pentru un moment il potolise pe Luis,care acum incerca sa isi opreasca sangerarea.
Chad isi intorsese din nou privirea catre cel pe care il tine tinea suspendat intr-o mana si ce am vazut m-a oripilat.Ii strapunsese cu cutitul gâtul baiatului si de parca asta nu fusese de ajuns,a tras cutitul in jos pe burta acestuia deschizandu-l de-a dreptul.Acum imaginea mea erau niste mate cazute pe jos si puteam sa observ chiar si ce mancase ultima oara tipul.
Senzatia de voma m-a cuprins repede dar nici nu am avut timp ca Chad sa intors dupa cel de-al 3-lea tip.
-Iertati-ma va rog sa ma ierta-ti,fie-va mila!!!a spus acesta asezandu-se in genunchi in fata lui Chad.
Chad a luat una din sticlele care se afla pe masa si a spart-o apoi l-a prins pe baiat de gat.
-Chad stai!!!!am strigat eu iar el sa intors brusc spre mine,apoi l-a cautat cu privirea pe Luis si l-a vazut intr-un colt al camerei
Chad se indrepta spre mine tragandu-l pe tip dupa el:
-Ce vrei s-o faci tu?imi spune Chad indreptand sticla spre mine
-Nu nu,doar ca....si nu am mai apucat sa spun nimic.
Sticla il mutila acum pe baiatul care striga ca din gura de sarpe,iar eu nu mai rezistam,trebuia sa fac ceva si repede.

Protejata De DiavolWhere stories live. Discover now