hoofdstuk 5

464 10 4
                                    

Sterre lag te woelen in haar slaap, ze had een nare droom. Het ging over Romy en Raphael. Raphael had haar verlaten en was weer samen met Romy. Sterre werd wakker geschud uit haar slaap door Anastacia. Sterre voelde dat haar wangen nat waren, had ze gehuild in haar slaap? 'Sterre wat is er? je lag alleen maar te draaien en te huilen' vroeg Anastacia. Sterre wilde niet zeggen dat ze bang was dat Raphael weer met Romy zou nemen dus zei ze 'Gewoon nare droom.' Het was middag, Sterre en Anastacia waren naar de stad. Anastacia wilde persé dat Sterre een nieuw jurkje ging kopen om Raphael te laten zien wat voor een mooi meisje hij had. Natuurlijk wilde Anastacia zelf ook kleding shoppen. Sterre stond een beetje tussen de rekken te zoeken tot ze opeens een hemelsblauw jurkje zag hangen. Ze wist zeker dat Raphael dit geweldig ging vinden. De vijf hadden besloten om in de avond in de stad te gaan dansen, ze gingen voor het eerst met zijn allen uit. Sterre deed haar nieuwe jurkje aan, en Anastacia deed haar make-up en haren. "Wauw" zei Anastacia toen ze klaar was "Raph weet niet wat hij ziet." Sterre bloosde. De jongens stonden al beneden op hun te wachten. Toen Sterre de trap afliep zag ze alle drie de jongens met open mond naar haar kijken. Sterre moest lachen zo heeft ze de jongens nog nooit gezien. "wauw je boft maar met zo'n vriendin Raph!" zei Marcel, hij vond Sterre oogverblindend. Sterre liep naar Raphael toe en omhelsde hem. "Wat zie je er geweldig uit" zei hij, hij gaf haar een kusje op haar neus. Tot iedereens verbazing liep Anastacia naar Marcel toe en omhelsde hem. Sterre keek naar Raph, maar die vond het blijkbaar net zo apart als zij zelf dus besloot ze niks te vragen. Ze liepen twee aan twee naar de stad, Raph en Sterre liepen voorop, hand in hand natuurlijk. Daarachter liepen Marcel en Anastacia. Pim liep in zijn eentje achteraan, hij vond het stom dat hij geen meisje had, hij wilde naast Sterre lopen! Sterre verdiende niet zo een jongen als Raphael. Opeens werd Pim van achter vast gepakt, hij wilde schreeuwen maar er werd een hand voor zijn mond gehouden.

 Pas in de stad merkt Sterre dat Pim verdwenen is. "PIM?!" roept ze. "Jongens waar is speurneus?" vraagt Anastacia. Sterre weet meteen dat het mis is, ze besloten de weg terug te lopen. Anastacia wilde niet en zij bleef in de stad, de andere drie liepen terug naar het huis. Sterre en Raphael liepen weer hand in hand, daarachter liep Marcel. 'Wat als er iets gebeurd is met Pim?' vraagt Sterre bang. Er rolde een traan over haar wang, en ook al lieten Marcel en Raphael het niet merken zij waren ook bezorgd om hun huisgenoot. 

Ze hadden de hele weg terug gelopen, maar geen spoor gevonden. Sterre vond dat ze de politie moesten inschakelen. De jongens zeiden dat ze beter konden afwachten, de politie doet niks als iemand nog geen 24uur vermist is. "Weet je wat er allemaal kan gebeuren in 24 uur?" zei Sterre. Het voelde alsof zij de enige was die iets om Pim gaf. De jongens gingen naar boven, Sterre wilde toch iets doen en rende naar buiten. Ze moest Pim vinden!



sorry voor het korte stukje, ik had niet echt veel inspiratie & tijd om dit te schrijven maar wilde toch dat er iets online kwam, wat vinden jullie tot nu toe van mijn verhaal? 

de terugkeer van de vijfWhere stories live. Discover now